AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése

Elegáns férficipők munkába vagy céges partira

Egy elegáns eseményre készülve a legapróbb részletekre is oda kell figyelnünk, nőként és férfiként egyaránt. Hiszen hiába jelenünk meg egy gyönyörű koktélruhában vagy ízléses öltönyben, ha a frizuránk, a sminkünk, a nyakkendőnk vagy éppen az övünk nem alkalomhoz illő. A cipő is létfontosságú, hiszen kiegészítheti és teljessé teheti az öltözékünket, de egyben tönkre is teheti az összhatást. Annak, aki férfiként a hétköznapokban inkább sportos ruhákat, farmert, pólót és sportcipőt vagy sportos utcai cipőt visel, nem árt beszereznie egy elegánsabb lábbelit az ünnepi alkalmakra, például céges partira, színházba vagy vacsorára. Akinek a munkaköre megkívánja, hogy az irodában is elegánsan jelenjen meg, természetesen már rendelkezhet egy alkalmas férficipővel, azonban az esemény előtt érdemes ellenőrizni, hogy a lábbeli nincs-e már túlságosan elhasználódva, nem kellene-e inkább mégis beszerezni egy új alkalmi félcipőt.

 

Jelenjen meg elegánsan az irodában

Egyes munkahelyek és munkakörök – például banki ügyintéző, üzletkötő – megkívánják, hogy az alkalmazottak elegánsan jelenjenek meg az irodában. Természetesen nem kell úgy kiöltözniük, mintha színházba mennének, de az ing vagy az elegáns férficipő elengedhetetlen. Válasszon magának egy elegáns, alkalmi férficipőt vagy félcipőt az OTTO kínálatából, hogy legyen még egy pár az irodába, hogy akkor is tudjon mit felvenni, ha a jelenlegi tönkremenne. Webáruházunkban kereshet magának egy elegáns öltönyt, inget vagy akár egy a cipő anyagával harmonizáló övet is a lábbeli mellé.

 

Kényelem az ünnepi alkalmakkor is

A férfiak általában nem szeretik, ha ki kell öltözniük valamilyen alkalomra, mert az elegáns, alkalmi félcipőket nem tartják elég kényelmesnek. A kínálatunkban szereplő bőr és műbőr félcipők és alkalmi cipők nemcsak minőségi anyagból készültek, így igen tartósak, de a viselésük is rendkívül kényelmes. Ha pedig a vásárolt cipő azért szorítana, mert véletlenül rossz méretet választott, egyszerűen küldje vissza, és néhány kattintással rendeljen egy számmal nagyobbat.

 

Rendeljen elegáns cipőt az OTTO-tól!

Ha valamilyen ünnepi eseményre, például céges vacsorára vagy partira, színházba, operába, jótékonysági bálra vagy esküvőre készül, és nincs elegáns férfi félcipője, cipője vagy csizmája, válasszon egyet az OTTO széles kínálatából, és rendelje meg még ma online! Több mint 250 ezer cikket tartalmazó választékunkból kényelmesen válogathat az otthonából, és rendelését a nap 24 órájában bármikor leadhatja. Így úgy szerezheti be magának az ideális méretű, anyagú, színű és stílusú alkalmi félcipőt az eseményre, hogy nem kell boltról boltra járnia, és akár több délutánt is eltöltenie a keresgéléssel. Webáruházunkban az utánvétes, az előreutalásos és a bankkártyás fizetési lehetőséget egyaránt választhatja, a hírlevelünkre történő feliratkozás esetén exkluzív kedvezményeket kaphat, folyamatos nyereményjátékokon és egyéb akciókban vehet részt, illetve több termék – akár a cipők, férfi elegáns cipők, alkalmi félcipők és csizmák – esetében tartós árcsökkentés várja.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo