Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése

Stabil alapok

Egy férfi sikerét – szakmájában és magánéletében egyaránt – kevés dolog segíti elő annyira, mint a magabiztos fellépés. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy határozottan és kényelmesen álljon a lábán, méghozzá a szó legszorosabb értelmében. Éppen ezért kulcsfontosságú, hogy minden alkalomhoz megtalálja a megfelelő és stílusos lábbelit. Az OTTO kínálata ebben maximálisan támogatja: divatos férfi félcipők online rendelhető, bőséges választékával várjuk vásárlóinkat a nap 24 órájában!

Az átmeneti idő stílusa

Nyáron a papucsok és a szandálok hódítanak az uraknál is, télen pedig a markáns csizmánk és bakancsok kapják a főszerepet. Az enyhe, kellemes időjárás azonban a férfi átmeneti cipőknek kedvez. Az elegáns, alkalmi daraboktól kezdve a surranókon át a profi edzőcipőkig terjed a skála, így az őszi és a tavaszi szezon egyaránt remek lehetőséget biztosít kreativitásunk és egyéniségünk kibontakoztatásának. Arra azért mindig figyeljünk, hogy megfelelően szellőzzön a lábunk, válasszunk minőségi anyagból készült lábbelit! Ahogy a kényelemből sem szabad engedni: hiába néz ki fantasztikusan az áhított cipő, ha szorít, szűk vagy nem megfelelő kialakítású a talpa, inkább keressünk tovább.

Bebújós vagy fűzős?

A férfiak szeretik a komfortos és praktikus megoldásokat, és ez sokszor az öltözködésükön is meglátszik. Ez azonban messze nem azonos az igénytelenséggel! Egy laza loafer, egy hanyagul elegáns espadrilles, egy mutatós vitorláscipő vagy egy kifinomult mokaszin semmiben nem marad el a fűzős változatoktól: a legnépszerűbb férfi utcai cipők közé tartoznak, nem véletlenül. Ezeket sokszor a „slip on” összefoglaló névvel illetik, amit magyarul leginkább a „belebújós” jelzővel tudunk visszaadni. A kiemelt, ünnepi alkalmakra azonban a fűzős bőrcipőket ajánljuk, ahogy sportoláshoz is inkább olyan darabok használatát javasoljuk, melyeknél fűző is gondoskodik a lábunk biztonságáról.

Lássunk színesen

Kiegészítők esetén hajlamosak vagyunk a szokásosnál is konzervatívabb döntéseket hozni, így a férfi átmeneti cipők esetén is ritkán látni a fekete és a sötétbarna árnyalatán kívül más színekben tündöklő darabokat. Üdítő (bár gondos odafigyelést és rendszeres tisztítást igénylő) kivétel az utóbbi évek trendje, a fehér surranó, ami a fiatalabb generáció körében lett különösen népszerű. Aki nem rajong a vadabb tónusokért, még mindig feldobhatja öltözékét egy acélkék cipővel, hiszen ez egy rendkívül férfias árnyalat. A bátrabbak azonban piros, vagy akár egy merészebb sárga darabbal vonhatják magukra a figyelmet.

Divatos férfi félcipők online az OTTO-tól!

Legyen igazán stílusos egy elegáns félcipővel! Ha kényelmes férfi átmeneti cipőt keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo