AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Csere-és visszavásárlási lehetőség Vásároljon a nap 24 órájában Fizetés? Csak a csomag átvételekor Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett

x

fMENÜ
1 ... |


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
»
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
- Szűrés törlése

Fuss, Forrest, fuss!

Valaki vagy szeret futni, vagy nem. Pont. Ha valaki rákap az ízére, akkor egyhamar Forrest Gump nyomdokaiba léphet, hiszen a futás az a sport, amiben gyorsan és könnyen lehet fejlődni. Ha valakit már a gondolattól is a kiráz a hideg, hogy akár csak a sarokig elfusson, az ne erőltesse a dogot; számtalan másik sport van, amiben megtalálhatja önmagát.

Azoknak, akik úgy érzik, a futás lesz a nyerő, de még csak ismerkednek a sporttal, és a kezdeti lépéseknél tartanak, az első és legfontosabb tanács: kell egy jó futócipő. Érthető, ha az ember először ahhoz nyúl, ami van, és erősen kacsingat a jól bejáratott kosaras, vagy terem cipője felé, de - sajnos, vagy nem sajnos - ne engedjünk a kísértésnek. Hosszú távon nem csak a lábunk, de a térdünk, a csípőnk és az ízületeink is megköszönik majd. A futás egy repetitív mozgás, ami különösen a sarkat és a térdeket veszi igénybe, hiszen az egész testsúlyunkkal rugózunk folyamatosan fel és alá.

A legfontosabb, hogy passzoljon!

Egy olyan cipőben, ami nagy ránk és leesik rólunk, vagy éppen szűk és szorít, még sétálni is borzasztó, nemhogy kilométereket futni.

A sarok rész tartson mindig szorosan és biztosan! Igyekezzünk úgy bekötni a cipőnket, hogy a saroknál semmiképpen ne lötyögjön, de a lábujjainkat tudjuk szabadon mozgatni.

A nagylábujjunk vége és a cipő orra között legyen 1 cm távolság. Futás közben kicsit megdagad a lábunk, ezzel mindenképpen érdemes előre számolni.

Szellőzés! Sok futócipőnek légáteresztő anyagból van a felső része, hogy szabad szellőzést biztosítson a lábnak. Ez egyrészről remek megoldás, de azért mindenképp gondoljuk át, hogy mi milyen időjárási viszonyok között futunk a leggyakrabban. Ha korán reggel, párás, harmatos időben futunk, nem biztos, hogy a legkényelmesebb a hálós cipő… Viszont, ha meleg, száraz helyen futunk általában, akkor pont, hogy a vastagabb, vízálló cipő lesz a kellemetlen.

Rendeljen férfi futócipőt az OTTO-tól!

Lepje meg magát egy új férfi futócipővel Ha márkás férfi futócipőt keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

több megtekintése...
a
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAf