Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
A gyerekcipő vásárlás aranyszabályai

Sokaknak még az is megterhelő feladat, hogy maguknak találjanak megfelelő cipőt, nem, hogy a gyerkőcöknek. Nem mindenkinek a cipővásárlás a mindene, ráadásul, ha a gyereknek szeretnénk beszerezni egy újabb párat, sokkal nagyobb a felelősség és még több szempontot kell figyelembe vennünk. Ő nem fog összeszorított fogakkal csak azért is egész nap egy olyan cipőben szaladgálni, ami ugyan hat helyen feltöri a lábát, de cserébe borzasztóan divatos…

Egy gyerekcipő legyen kényelmes, strapabíró, és megfizethető (hiszen kb. 1 hónap múlva úgyis kinövi, és jöhet a következő pár.)

1.Mérjük le a gyerek lábát! Fontos, hogy egyenesen álljon, és húzza ki magát. A mérőszalaggal mérjük le a nagylábujjától a sarkáig a talphosszt.

2. Ha megvan a felpróbálásra szánt cipő, az egyik legfontosabb, hogy a gyerkőc nagylábujja és a cipő orra között legyen legalább 1,5 cm hely. Így az ujjak kényelmesen ki tudnak nyújtózni és el tudnak terülni.

3. Ha már felpróbálta és rajta van a cipő a lábán, a hüvelykujjunkkal nyomjunk rá a cipő orrára, hogy megnézzük, nem szűk-e, és van e elég hely a lábujjaknak.

4. A sarok részt is ellenőrizzük, a mutató ujjunknak kényelmesen be kell férnie a gyerek sarka és a cipő sarka közé. A nagyon szoros sarokrész pikkpakk feltöri a lábat. Érdemes olyan cipőt választani, aminek a sarokrésze felül nem bőr, hiszen a bőr könnyen tágul, és hamarabb kezdi el dörzsölni a lábat.

5. Mozgassuk meg a cipőben a gyerek lábát, előre-hátra, mind a két oldalra, hogy biztosan nem dörzsöli-e sehol. Nyugodtan sétáltassuk is benne néhány lépést, hiszen mi is így próbálunk a leghatékonyabban.

6. Végül nézzünk bele a cipőbe és vizsgáljuk meg, hogy megfelelő-e a boltozata. A lúdtalp kialakulásának veszélye miatt fontos, hogy a gyerekcipőknek meglegyen az egészséges belső kialakítása.

 

Rendeljen gyerekcipőt az OTTO-tól!

Ha gyerekcipőt keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

Az OTTO gyerekcipő kínálata:

szandál, tornacipő, fűzős cipő, tépőzáras cipő, edzőcipő, szabadidő cipő

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo