AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése

Divatos fiú cipők minden alkalomra

A gyerekcipők kínálata ugyanolyan hatalmas, mint a felnőttcipőké, ami természetes, hiszen ahány gyermek, annyi stílus, és ugyanannyi eltérő adottság és igény. Gyerekcipők vásárlásakor nagyon körültekintőnek kell lennünk, mert egy rossz cipő maradandó egészségkárosodást is okozhat a fejlődésben lévő gyermekeinknek. Olyan gyerekcipőt kell választanunk, amely nem korlátozza a láb természetes fejlődését, van benne hely a lábujjak mozgatására. Ideális esetben a nagylábujj és a cipő orra között 1,5-2 cm szabad helynek kell lennie, hogy minden szempontból kényelmes legyen a cipő. A megfelelő cipő kiválasztásával megelőzhető például a lúdtalp kialakulása. Gyerekcipő vásárlásakor az egyik legfontosabb szempont, hogy a cipő megfelelő tartást biztosítson.

Melyik életkorban milyen fiú cipőt vegyek?

Ahogy a gyerekek nőnek, úgy fejlődik és erősödik folyamatosan a lábfejük is, ezért nagyon fontos, hogy a cipő minden fejlődési szakaszban megfelelő támogatást biztosítson. Azoknak a fiú babáknak, akik már elkezdtek járni, olyan cipőt kell választanunk, amelynek talpa tagolatlan, rugalmas és könnyű. Emellett fontos hogy a cipő felsőrésze könnyű, jól szellőző anyagból legyen, a rögzítésről pedig cipőfűzőnek, vagy tépőzárnak kell gondoskodnia. Óvodás kortól iskolakezdésig az a legfontosabb, hogy a gyerekcipő erős, ugyanakkor rugalmas legyen. Az iskolakezdő gyerekeknél is gondoskodni kell a láb stabilitásáról. Mivel egyre többet járnak, és egyre nagyobb súly nehezedik a lábaikra, előny, ha a cipő rendelkezik belső párnázással, mert ez a puha réteg csökkenti a terhelés mértékét. A legjobb, ha az iskolakezdő fiú cipőjében van rezgéscsillapító megoldás is. A gyaloglás nehézkessé válhat, ezért rossz hatással van a láb fejlődésére, ha a gyerekcipő sarka túlzottan hátrafelé áll és nagyon kiszélesedik. Az iskolás gyerekek lába egyre jobban hasonlít egy felnőttére. Iskolás korban fontos, hogy a fiúcipő eleje rugalmas legyen, mert így biztosítható a mozgás megfelelő támogatása.  A sarokrésznek pontosan kell illeszkedni, mert a stabilitás csak így érhető el. Emellett kényelmesebb érzést nyújthat a gyerekcipő, ha légáteresztő anyagból, vagy más természetes anyagból készült.

Rendeljen fiú cipőt az OTTO-tól!

Egy jól megválasztott gyerekcipővel megalapozhatjuk gyermekeink hosszantartó egészségét, viszont egy rossz cipővel akár fejlődési rendellenességeket is előidézhetünk, és sok későbbi kellemetlenséget okozhatunk. Az OTTO kínálatában minden alkalomra találhat megfelelően kialakított, az egészséges fejlődést támogató gyerekcipőt. A járást még csak tanuló fiúk számára ugyanúgy találhat megfelelő cipőt nálunk, mint rengeteget rohangáló, folyamatosan aktív kisiskolásoknak és a felnőtté válást ízlelgető kiskamaszoknak. Ha Ön egy kényelmes papucsot keres gyermekének otthonra, vagy egy strapabíró gumicsizmát az esős napokra, túracipőt a családi kirándulásokra vagy őszi magas szárú cipőt az iskolába, nézze meg fiú cipő kínálatunkat és rendelje meg a kiválasztott darabokat!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo