Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Gyerek futball cipők széles választéka az OTTO-nál

A színes, márkás és dizájnos darabok sok gyerek fantáziáját elragadják, de szülőként a biztonságot és a minőséget is szem előtt kell tartanunk, hogy a gyerek futball cipők közül a legjobb mellett tudjunk dönteni.

Ahány játékos, annyiféle cipő

Választásunkat befolyásolhatja a gyermek testalkata, játékstílusa, pályán betöltött szerepe és lábának egyedi adottságai is, ezért érdemes legalább egy külön párat választani a gyerek stoplis cipőkből terepre, egyet pedig a fiú teremfoci cipők közül a benti edzésekhez. 

Aki sokat fut, válasszon pihekönnyű, de stabil cipőt; a cselezéseknél jól jön, ha az orr kiképzésére különös gondot fordítottak; a kapus pedig az oldalirányú és a vetődő mozgások során fogja értékelni a lábára tervezett fiú teremfoci cipőt.

A stoplis cipők szintén a láb biztonságát szolgálják, valamint a stoplik elhelyezkedése befolyásolja a gyorsulást és a hirtelen helyzetváltoztatást is.

Hogyan ápolja a gyerek stoplis cipőket?

A heti többszöri edzés nemcsak a gyerekeket fárasztja le, de a cipőjüket sem kíméli. Főként a szabadban használt focicipőknek van szüksége gondos szülői kezekre: a sár és a por kíméletes eltávolítása meghosszabbíthatja a cipő élettartamát, a bőröket pedig ugyanúgy boxolhatjuk, mint a hétköznapi darabokat, ezzel megakadályozva az idő előtti elöregedésüket.

A tisztítást követően jól szellőző helyen tároljuk a futball cipőket a következő használatig. Formájuk megtartását némi újságpapírból készült töméssel támogathatjuk.

Válogasson az OTTO gyerek futball cipőiből!

Nincs kockázat, csak óriási kínálat! Vessék bele magukat együtt a gyerek focicipők rengetegébe, hogy a sportolás a sikerről és a felszabadult mozgásról szólhasson. Rendelje meg a kiválasztott terméket, jelölje be a kívánt fizetési módot, és hamarosan házhoz érkezik a csomag, ami bizonyosan mosolyra fakasztja majd a gyerkőcöket.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo