Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Fiú futócipők nem csak edzéshez

Rohangálás az iskolaudvaron, játék a barátokkal, önfeledt fogócska: egy percre sincs megállás! Ez így is van rendjén, ha a legjobb fiú futócipők sorakoznak hozzá a szekrényben.
A megfelelő lábbeli kiválasztása nem mindig könnyű feladat, hiszen számtalan szempontot figyelembe kell venni a vásárlásnál, ami a fiú futócipők esetében hatványozottan igaz. Mivel nincs két egyforma láb és az igények is eltérők, ezért rengeteg féle kialakítás és forma áll rendelkezésére az OTTO kínálatában.  Az Adidas, Puma, Reebok és Nike fiú futócipők között még a legvirgoncabb lábakra is megtalálja a tökéletes darabot.

Ne érje be kevesebbel a legjobbnál!

Futócipő esetén nem érdemes az olcsó darabokat választani: egyrészt sokkal hamarabb elhasználódnak a silány anyaghasználat miatt, másrészt felépítésük és kialakításuk sem feltétlenül a legoptimálisabb egy fejlődésben lévő láb számára. Persze nem lehetetlen kedvező áron minőségi termékhez jutni, az OTTO-nál mi is összegyűjtöttük a legjobbakat, melyek között nívós márkákat is jutányos áron találhat.

Minden egyben? Miért ne?

Akár a talpkialakítás, akár a dizájn vagy az erős igénybevétel a meghatározó a döntésnél, egy gondosan megtervezett és igényesen kivitelezett terméknél egyikről sem kell lemondania! .

A jó futócipő ismérvei:

  • A párnázott szár és a puha anyagok,
  • a pillekönnyű súly,
  • a légáteresztő anyaghasználat,
  • a rugalmasság,
  • a párnázott sarokrész és nyelv, hogy sehol se nyomjon vagy dörzsöljön,
  • a kivehető, speciális kialakítású talpbetét,
  • és a rezgéscsillapítással ellátott, strapabíró járótalp.
  • Az pedig már csak ráadás, hogy ezen kedvező és nem elhanyagolható tulajdonságokat olyan formába öntik a tervezők, hogy mindenféle ízlésnek eleget tegyenek.

Dizájn és funkció mindenek felett

Bár óriási népszerűségnek örvendenek az élénkebb színekben pompázó darabok, a letisztultabb stílus kedvelői is könnyen találnak elvárásaiknak megfelelő fiú futócipőt az OTTO választékában.

Kisebb korban nagy favorit a fiúknál a sötétkék szín, ahogy az elmaradhatatlan fekete is, mely a jellegzetes karakterekkel díszítve megidézi a Star Wars filmek hangulatát, és fehér verzióban is elérhető.

Márkák, melyekkel nem foghat mellé

A legtöbb ember a jól bevált dolgok mellett teszi le szívesen a voksát. Egy megbízható márka nem okoz csalódást: egy Nike fiú futócipő például tökéletes választás. Klasszikus formavilág, áramvonalas külső - mindent tud, amit egy színvonalas futócipőnek tudnia kell. Akárcsak versenytársa, a hasonlóan nívós Adidas fiú futócipő, mely összetéveszthetetlen stílusjegyekkel ruházza fel termékeit.

Online, könnyedén

A választás önön múlik, hiszen az OTTO széles termékpalettája minden lehetőséget megad hozzá. Tegye virtuális kosarába a kiválasztott árucikket, és hamarosan házhoz érkezik a csomagja. Hiszünk a minőségben, ezért minden termékünkre csere- és visszavásárlási garanciát biztosítunk. Kattintson az akciókért és az újdonságokért, velünk nem marad le semmiről!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo