Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Cipők lányoknak hétköznapokra és alkalomra

A kislányok és kisfiúk nagyon gyorsan nőnek, így szinte egy pillanat alatt kinövik a ruháikat. De nemcsak magasabbak lesznek, hanem a lábuk is egyre nagyobb, így előfordulhat, hogy a tavalyi cipő már nem jön rájuk. Ezzel a szülő gyakran csak akkor szembesül, amikor beköszönt a tavaszi, nyári, őszi vagy épp téli szezon, és előkerülnek a szandálok, cipők vagy csizmák a szekrényből. Az alkalmi cipőkkel még inkább ez a helyzet, hiszen ezekre ritkábban van szükség, így több idő telhet el két hordás között. Érdemes előre felkészülnie ezekre a helyzetekre, és választani egy új cipőt, divatos szandált, csizmát vagy épp egy sportos Adidas utcai cipőt kislányának az OTTO kínálatából.

 

Sportos utcai cipők

A mai kislányok már korábban elkezdenek érdeklődni a divat iránt, mint szüleik egykoron. Akár már kisiskolás korban eldöntik, melyik tetszik nekik, a sportos vagy a lányos stílus. Ha kislánya a sportos viseletet kedveli, lepje meg egy sportos utcai cipővel – például az Adidas vagy a Puma egyik modelljével. Ezek a cipők nemcsak strapabírók és kényelmesek, hanem rendkívül divatosak is – kislánya bizonyára nagyon fog vigyázni új cipőjére.

 

Alkalmi cipők

Az évnyitókra, ballagásokra és iskolai ünnepségekre szükség van egy alkalmi cipőre. Ha ezt két hordás között mindig tisztán, kitömve, a szekrényben tartja, sokáig megőrzi a szépségét – persze az elől a tény elől nem „menekülhet meg” a cipő, hogy a kislány lába ilyenkor még nagyon gyorsan nő. Így akkor is szükség lehet egy új alkalmi cipőre, ha a lányka még nem hordta el a régit. Ez esetben érdemes olyan boltban vagy webáruházban keresgélnie új lányka cipő után, ahol a gyermek lábbeliket kedvezményes áron szerezheti be. Az OTTO-tól nemcsak vonzó árakat, hanem számtalan más előnyt is kap a kiválasztott lány cipő, csizma, sportos utcai lábbeli, Adidas cipő vagy divatos szandál mellé.

 

Rendeljen cipőt kislányának az OTTO-tól!

Ha szüksége van egy Adidas vagy más márkás sportcipőre kislánya számára, esetleg egy sportos utcai cipővel, szandállal, csizmával, elegáns cipővel vagy más lábbelivel szeretné meglepni, érdemes az OTTO hatalmas kínálatát átböngésznie! A választott gyermekcipőt, kislány szandált, csizmát vagy sportcipőt bankkártyával, előreutalással és utánvéttel is kifizetheti, és házhozszállítással kapja kézhez. Kínálatunkban biztosan megtalálja a keresett kislány cipőt, így nem kell boltból boltra járnia az ideális lábbeli után kutatva, amivel rengeteg időt megspórolhat. Kislánya biztosan imádni fogja úgy cipőjét, csizmáját, szandálját vagy sportcipőjét, és az iskolába is szívesebben elindul majd benne. Válassza ki kedvenc márkáját – legyen az akár az Adidas, akár más népszerű és minőségi márka –, és rendelje meg a választott cipőt kislánya méretében! Az OTTO webáruháza számos előnnyel, például cipők, gyermekcipők és lányka lábbelik széles választékával, biztonságos és praktikus online fizetési módokkal, ügyfélbarát szállítással, egyszerű kiszolgálással, vonzó árakkal és folyamatos nyereményjátékokkal várja.

 

Az OTTO lány cipő kínálata: csizmák, magasszárú cipők, utcai cipők, szandálok, sportcipők széles választékban.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo