AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése

Rövid szárú csizmák az enyhébb napokra

Ha félcipőből és hosszú szárú csizmából több is van a szekrényében, tavasszal vagy ősszel ezekből kell válogatnia az aktuális hőmérsékletnek megfelelően. Azonban egy bélelt hosszú szárú csizma az enyhébb napokon túl meleg, egy félcipőben viszont még – vagy már – fázni fog a lába. Az ideális viselet ezekre a napokra egy rövid szárú csizma. Bélelt és béleletlen csizmát, bokáig és lábszárközépig érő fazont egyaránt választhat, a legkülönbözőbb színekben (fekete, szürke, barna, drapp…) és anyagokból (bőr, műbőr, velúr…). Lepje meg magát egy divatos női rövid szárú csizmával tavaszra vagy őszre!

 

Bokacsizmák a vékony lábú hölgyeknek

Bármilyen alkathoz talál ideális rövid szárú csizmát, hiszen rengeteg különböző fazonból válogathat. Azonban jó tudnia, hogy a csizma elsősorban lába azon részére tereli a figyelmet, ahol a szára véget ér, hiszen optikailag „elvágja” lábszára vonalát. Tehát, bokacsizmát vastagabb vádlival vagy bokával nem ajánlott viselnie, hiszen előnytelenül mutatna. Ezek a csizmák elsősorban a vékony, formás lábú hölgyeknek ajánlottak. Természetesen vastagabb vádlival is hordhat rövid szárú csizmát: ez esetben válasszon egy divatos, lábszárközépig érő fazont, illetve egy bővebb szárú változatot. Ha olyan csizmát szeretne, amely sosem megy ki a divatból, és minden ruhájához illik, válasszon egy klasszikus fazonú, fekete bőr rövid szárú csizmát.

 

Félcsizmák bélelt vagy béreletlen változatban

A bélelt rövid szárú csizmákat akár kora télen vagy az enyhébb téli napokon is hordhatja: a legnagyobb mínuszokban viszont inkább húzzon egy hosszú szárút. Ha félcipő helyett keres csizmát a hűvösebb őszi vagy tavaszi napokra, válasszon egy béleletlen (vagy szivacsbéléssel ellátott) darabot a szőrmés bélésű helyett, hogy ne legyen túl melege legújabb divatos, rövid szárú csizmájában.

 

Rendeljen rövid szárú csizmát az OTTO-tól!

Ha egy félcipőhöz még hűvös van, egy hosszú szárú csizmához viszont már túl meleg, az ideális viselet egy rövid szárú csizma – a szoknyához és nadrághoz is viselhető lábbeliből választhat bokáig vagy lábszárközépig érő fazont is, ízlése szerint. Az OTTO több mint 250 ezer árucikket tartalmazó kínálatában klasszikus fekete bőr, de az aktuális divat szerinti, szegecsekkel vagy csatokkal díszített fazonú rövid szárú csizmákat is talál. Egyszerűen rendelhet magának egy új darabot, otthonából bármikor, a nap 24 órájában, és a csizmát házhozszállítással kézhez kapja. Ha esetleg mégsem felelne meg a méret, egyszerűen küldje vissza, és válasszon egy számmal kisebbet vagy nagyobbat. A rövid szárú csizmát bankkártyával, előreutalással vagy utánvéttel is kifizetheti. A hírlevelünkre való feliratkozás esetén exkluzív kedvezmények várják, így még olcsóbban juthat hozzá a kiszemelt lábbelihez.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo