Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Divatos női bokacsizmák

A bokacsizmák szinte bármilyen alkalomra megfelelő viseletet jelentenek. Hordhatjuk őket állásinterjún, az irodában, bevásárláskor vagy akár randevún is. A megfelelő bokacsizma kiválasztásával elérhetjük, hogy alakunk még előnyösebbnek, még vonzóbbnak tűnjön. A magas sarkú változatokkal nyújthatjuk a testalkatunkat, a lapos sarkú női bokacsizmákkal lezserebbnek tűnhetünk. Ahhoz, hogy az ideális bokacsizmát választhassuk, tisztában kell lennünk testi adottságainkkal.

Milyen női bokacsizma illik az alkatomhoz?

Alma alkatú hölgyek esetében az a cél, hogy a test minden részére elegendő hangsúly kerüljön, hogy a lehető legarányosabbnak tűnjenek. Ezért számukra fontos, hogy a lábbeli is karakteres és hangsúlyos legyen. Az optimális hatás eléréshez az ilyen alkatú hölgyek bátran választhatnak nagy mintákkal díszített bokacsizmát. Ideális választás lehet egy hüllőmintás vagy egyszínű, de nagy csatokkal ellátott bokacsizma. Az alma alkatú hölgyek abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy bokacsizma választásakor még csak a sarok magasságára sem kell ügyelniük. Egy lapos talpú női bokacsizma ugyanolyan jól áll nekik, mint egy magas sarkú.

Téglalap alkatú hölgyek bátran választhatnak nagy csatokkal és hangsúlyos mintákkal díszített bokacsizmát.

Homokóra alkatú hölgyeknél fontos, hogy csökkenjen a lábszárra eső hangsúly, ezért nekik nem szabad nagy mintákkal, csatokkal díszített bokacsizmát választaniuk. A sok díszítőelem vastagabbnak mutathatja a vádlit, ezért ha a lábat vékonyabbnak akarjuk mutatni, jó választás egy letisztult, egyszerű kivitelű bokacsizma vastag sarokkal. Ahhoz, hogy a láb hosszabbnak tűnjön, érdemes olyan szűkebb szárú nadrágot választani, amelynek színe és árnyalat harmonizál a bokacsizma színvilágával.

Alacsony hölgyek estében szintén fontos, hogy a csizma és a nadrág (vagy szoknya és harisnya) színvilága harmonikus benyomást keltsen. Alacsonyabb hölgyek bátran választhatnak magas sarkú bokacsizmát, hiszen esetükben az a cél, hogy magasabbnak tűnjenek. Magas sarkú cipő választásakor a sarok hosszától függően a lábméretnél fél számmal vagy akár másfél számmal nagyobb cipőre is szükség lehet. 5-9 centiméteres sarkú cipő vásárlásakor a lábméretnél fél számmal nagyobb cipőt kell választani. 9,5-15 centiméteres sarok esetén egy számmal nagyobb cipő jelent megfelelő megoldást. Ha 15 centiméternél nagyobb sarokra vágyunk, másfél számmal nagyobb cipőt kell vásárolnunk.

Körte alkatú hölgyek szintén kerüljék az erős és hangsúlyos mintákat! Bátran választhatnak viszont oldalt, vagy hátul cipzáras modellt, vastag sarokkal.

Rendeljen női bokacsizmát az OTTO-tól!

Az alakhoz illő női bokacsizmák nem hiányozhatnak egyetlen nő ruhatárából sem. Bokacsizmát bátran viselhetünk a munkahelyen, bevásárláskor, és ünnepi alkalmakkor is. Elegáns magas sarkú női bokacsizmák és laposabb sarkú modellek egyaránt megtalálhatóak a kínálatunkban. A természetes anyagok kedvelői is megtalálhatják nálunk álmaik bőrből készült bokacsizmáját, de kevert anyagú, szintetikus és textil anyagból készült modelljeink is arra várnak, hogy még csinosabbá tehessék gazdájukat. Rendeljen egyszínű, elegáns modellt, vagy csatokkal és hangsúlyos mintákkal ellátott, lekerekített vagy hegyes orrú változatot! Találja meg a stílusának és személyiségének legmegfelelőbb női bokacsizmát kínálatunkban!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo