AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
fMENÜ
1 ... |


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
»
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
- Szűrés törlése... |


Fűzős cipő - ne féljünk tőle, nem harap!

Sokan tartanak a fűzős cipőtől, mert férfiasnak tartják, és nem biztosak benne, hogy csinosak lennének benne, illetve megtalálnák-e hozzá a megfelelő ruha párosítást. Pedig, egyáltalán nem kellene tőle félni, egyrészt mert nagyon sok féle szín és anyag variáció közül választhatunk, és vannak már kifejezetten nőies darabok is, másrészt pedig mert meglepően könnyen összepárosíthatók akár a csinosabb ruhadarabokkal is.

A legismertebb fűzős cipő, az úgynevezett Oxford cipő. Kicsit vastagabb talpú, vastagabb sarkú, hegyesebb orrú fűzős cipő. Valóban van egy férfias megjelenésük, de ezt könnyedén kompenzálni lehet nőies ruhákkal. Az így kapott összehatás pedig igen divatos.

Hosszú szoknyával

A női fűzős cipők nagyon mutatnak egy szép hosszú szoknyával, és egy élénk színű, vagy mintás trikóval, toppal. Mivel a szoknya a hossza miatt bő, és a cipő sem éppen feminin, érdemes az összhatás kiegyensúlyozása miatt ujjatlan, szűk toppot választani.

Rövid ruhával

Egy vidám, könnyed nyári ruhácska bármelyik fűzős cipőnek elveszi a komolyságát, így nyugodtan párosítsuk őket össze! Arra azért mindenképp ügyeljünk, hogy ne legyen túl rövid a ruha! ;)

Farmer nadrággal

A legklasszikusabb párosítás. A legjobb, ha skinny farmert választunk hozzá, hiszen abból egyrészt szépen kilátszódik a cipő, másrészt a lábak is nőiesen mutatnak benne.

Emellett, a boyfriend farmerekkel is tökéletesen összepárosíthatók, ha boka magasságig felhajtjuk a szárát.

A skinny jeans + oxford cipő szetthez válasszunk bő inget, vagy oversized pólót, a boyfriend nadrágos összeállítás esetében pedig inkább a szűkebb felsőket részesítsük előnyben.

A leggyakrabban elkövetett hibák

Sajnos, amilyen könnyű jól, és divatos viselni a fűzős cipőket, ugyanolyan könnyen bele is lehet szaladni hibákba.

ZOKNI STOP! A fűzős cipőket, kiváltképp az Oxfordokat harisnyával, vagy titokzoknival viseljük, semmiképp ne villantsunk mindenféle csíkos, pöttyös, figurás pamutzoknikat!

SZÍNKAVALKÁD STOP! Az Oxford cipők már önmagukban elég feltűnőek, így akár szoknyát, ruhát, vagy nadrágot választunk hozzájuk, mindenképp érdemes a visszafogott színeknél maradni!

Rendeljen női fűzős cipőt az OTTO-tól!

Lepje meg magát egy új női fűzős cipővel! Ha női fűzős cipőt keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

Az OTTO női fűzős cipő kínálata:

fűzős cipő, tornacipő, szabadidő cipő

több megtekintése...
a
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAf