AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése

Női papucsok és klumpák

A klumpa egy nagyon kényelmes, papucsra hasonlító, zárt orrú lábbeli, amelyet nem csak otthon és az utcán lehet viselni, hanem akár irodai környezetben is, ha a gyártáshoz felhasznált anyagok, és a klumpa színei illenek a munkahelyi öltözködési elvárásokhoz. A klumpa talpa vastag, emelt sarokkal, ma már szintetikus anyagból is készülhet a felsőrésze, de több női klumpa is elérhető bőrből gyártott felsőrésszel. A női klumpa előnye, hogy egyszerű fölvenni, és a rögzítéshez szükséges csatok és fűzők nélkül is stabil tartást biztosít a lábnak. A klumpa különösen azoknak a hölgyeknek jelent jó megoldást, akik munkakörükből, vagy életvitelükből fakadóan órákat állnak és sétálnak minden nap. A klumpák ősei a híres holland fapapucsok, amelyeknek az első darabjait több mint 400 évvel ezelőtt alkották meg, akkor még a lábbeli felső része és a talpa is fából készült, mert így nyújthatott kellő védelmet az éles kövek, szilánkok, és fémdarabok ellen. A papucs meghatározó eleme a strandszezonnak és az otthoni viseletnek is, de nyáron a városokban is egyre többen viselnek papucsot. A papucs eredetileg Kis-Ázsiából származó viselet, ahol a férfiaknak a gyakori imák miatt szükségük volt egy olyan lábbelire, ami kényelmes és gyorsan lehet le és felvenni. A keleti asszonyok ház körüli munkáját is jelentősen megkönnyítette a gyorsan lehúzható papucs, arról nem is beszélve, hogy az értékes szőnyegek védelmében is fontos szerepet játszott a puha talpú papucs.

Tippek a klumpa és a papucs viseléséhez

A papucshoz és a klumpához a legtöbb esetben tilos zoknit viselni, kivéve otthon, és bizonyos munkahelyeken. A színes mintákkal, pöttyökkel díszített klumpa és papucs jól mutat akár egy fehér nadrággal. A csillogó mintákkal ellátott, vastag talpú női papucs és női klumpa jól mutat egy boyfriend stílusú nadrággal, vagy halvány, világos színű nyári ruhával. A természetes anyagokból, például pamutból, vagy lenből készült ruhák szintén remekül kombinálhatóak a papucsokkal és klumpákkal.

Rendeljen női papucsot és női klumpát az OTTO-tól!

A női papucsok és klumpák kellemes érzetet biztosítanak a lábnak. Mindkét darab megfelelő kiegészítője lehet egy vidám strandruhának, egy laza összeállításnak, amelyben a hölgyek elmennek vásárolni, vagy beülnek a barátnőkkel meginni egy kellemes nyári koktélt. A női klumpa nem csak a hétköznapi viseletnek lehet remek kiegészítője, hanem olyan munkahelyi környezetben is megállja a helyét, ahol a sok álldogálás és a rengeteg séta elkerülhetetlen, ezért a lábaknak megfelelő támogatásra van szüksége. A magas talpú női papucsok és klumpák vonzó, nőies megjelenés kölcsönözhetnek a hölgyeknek a megfelelő összeállításban, különösen a magasabb talpú modellek, és a kis kövekkel, masnikkal díszített darabok. Kínálatunkban az alapszínek, és a letisztult formák kedvelő ugyanúgy megtalálhatják az ideális papucsot és klumpát, mint azok a kedves vásárlóink, akik az élénk színekkel, masnikkal, kövekkel díszített darabokat kedvelik. Vásároljon stílusának, egyéniségének megfelelő női klumpát és papucsot bőrből vagy szintetikus anyagokból az OTTO-nál!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo