Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Kényelmes női sportcipők mozgáshoz és a hétköznapokra

A futócipőket és fitneszcipőket elsősorban sportoláshoz fejlesztették ki, de sportcipőt tavasztól őszig viselhetünk hétköznapi, laza összeállításokhoz is. Mivel a sportcipők rengeteg színösszeállításban érhetőek el, remekül kombinálhatjuk őket szoknyákkal, ruhákkal és nadrágokkal is.

Mire figyeljünk fitneszcipők és futócipők vásárlásakor?

Legyen szó terepfutásról, aerobikról, súlyzós edzésekről vagy bármilyen más testmozgásról, fontos, hogy megfelelő lábbelit válasszunk a sportoláshoz. Teremben, fedett térben végezhető sportokhoz egy fitneszcipő akkor jó választás, ha a lábbeli megfelelő tartást és stabilitást biztosít a lábaknak, segít a helyes testtartás megőrzésében, és rezgéscsillapítóval, vagy egyéb megoldásokkal csökkenti a lábakat érő terhelést. A megfelelő kialakítás a futócipők esetében mindez hatványozottan igaz, viszont futócipő vásárlásakor azt is figyelembe kell vennünk, hogy milyen terepen futunk majd. A sportcipőket a legtöbb esetben kis méretezéssel készítik, ezért eleve nagyobb méretet kell választani, mint egy hétköznapi cipő esetén. Ezért női sportcipő vásárlásakor előfordulhat, hogy a lábméretnél másfél vagy két számmal nagyobb cipőt kell választani. Erre azért van szükség, mert a terhelés hatására a lábfej tágul, és ilyenkor szabad teret kell biztosítani a lábnak. Egy túl szűk sportcipőben csökken a teljesítőképesség és nő a sérülések kockázata is.

Tippek női sportcipő hétköznapi viseléséhez

Futócipőt és fitneszcipőt nem csak a terepen és az edzőtermekben viselhetünk. Egy szép női sportcipővel feldobhatjuk a hétköznapi viseletünket és vidámságot csempészhetünk komolyabb összeállításokba. Egy sportosan elegáns, laza összeállításhoz a szűk szárú farmert kombinálhatjuk pólóval, blézerrel és olyan futócipővel, amelynek színvilága harmonizál a nadrág és a felsők színével. Ilyenkor a nadrág szárát érdemes feltűrni úgy, hogy a boka látható legyen. Ehhez az összeállításhoz természetesen titokzoknit kell viselnünk. Tavasszal és ősszel, amikor szükség van kabátra, szintén viselhetünk futócipőt. Egy szürke szövetkabát, egy sötétkék farmernadrág felhajtott szárral, egy élénk színű pulóver és egy ugyanolyan színű sportcipő olyan kombináció, amelyet többféle alkalommal is viselhetünk. Előfordulhat, hogy egy hölgynek egyszerre kell csinosnak lennie, és sokat sétálnia. Az ilyen napokon jó választás lehet térd fölött véget érő ruha, fölötte egy bőrdzseki, a lábakon pedig egy kényelmes futócipő vagy gyaloglócipő. A farmerruhát is kombinálhatjuk sportcipővel, csak arra kell ügyelnünk, hogy a ruha és a cipő színárnyalata kedvező benyomást keltsen. Sötétebb farmerruhához zöld, piros vagy akár sárga árnyaltú színes sportcipőt is választhatunk. Kötött felsőrészekhez is illenek a női sportcipők, különösen akkor, ha a kötött felsőrész alapszíne visszaköszön a cipő mintázatában.

Rendeljen női futócipőt és fitneszcipőt az OTTO-tól!

Egy stílusosan laza, fiatalos, vagány összeállításhoz sportcipőt is viselhetünk, mert kényelmes, és sokféle összeállítással kombinálható. Kínálatunkban a teremsportok szerelmeseit klasszikus fekete és színes fitneszcipők várják, rugalmas, stabil, jól szellőző kialakítással. Női futócipőink között kemény, sziklás terepre és puhább borítású talajra alkalmas cipők is találhatóak, így bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Rendeljen egyszínű, klasszikus modellt, vagy izgalmas foltokkal tarkított sportcipőt az OTTO-tól!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo