Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Kényelmes női szandálok és lábujjközös papucsok meleg napokra

A lábujjközös, vagy más néven flip-flop papucsok papiruszból és pálmalevelekből készült ősét már az ókori Egyiptomban is viselték, de Afrikában például a nyersbőrből, Dél-Amerikában a kenderből csavart lábujjközös papucsok terjedtek el, Japánban pedig fából és textilből készült változatok viseltek a kimonókhoz. A 20. század második felében a divatipar is felkapta, így ma már az egyik legnépszerűbb strandkiegészítő a lábujjközi, vagy ahogy még sokan használják, vietnámi papucs. Van, aki kényelmetlen viseletnek tartja a női lábujjközös papucsokat, pedig puha anyagból készült pántokkal ellátott, erős talpú változatok és lapos talpú modellek is léteznek, így minden lábtípusra kaphatóak kényelmes darabok. A szandálok különböző változatait szintén évezredek óta hordják az emberek, a papirusztól és a pálmalevelektől a bőrökön át a fáig rengeteg alapanyagot felhasználtak a készítéséhez. A fejlődés során volt, hogy alkalmi viseletként tekintettek a szandálokra, de olyan időszakról is tudunk, amikor a szandál kifejezetten utazási célokat szolgált. A női szandálok sportos, hétköznapi és elegáns kivitelben is elérhetőek, így bátran viselhetjük őket utcán, strandon vagy munkahelyi környezetben is.

Milyen alkalomra milyen női szandált vagy flip-flop papucsot viseljek?

A sportos kivitelű, gumiból készült lábujjközös papucsok nem nagy sétákra valók, leginkább strandon érdemes viselni, vagy olyan alkalmakkor, amikor csak rövid ideig van szükségünk lábbelire. A sportos női szandálok alkalmasak hosszú sétákra, egyes modelleket akkor is bátran viselhetünk, amikor kemény, sziklás terepen kirándulunk. A lapos talpú, de elegáns kivitelű női szandálok és lábujjközös papucsok inkább alkalmi viseletként hasznosak, esküvőkön, és rövid összejöveteleken teszik a legjobb szolgálatokat. A vastag talpú és magas sarkú szandálok és lábujjközös papucsok szintén alkalmasak esküvőkre és összejövetelekre, de munkahelyen, vagy randevún is megfelelő választást jelenthetnek. Hosszú sétákhoz és sok álláshoz olyan modellt érdemes választani, amelynek kialakítása gondoskodik a sarok megfelelő támogatásáról. Magas sarkú szandál és lábujjközös papucsok vásárlásakor előfordulhat, hogy a sarok magasságától függően nagyobb méretű modellt kell választanunk. Így például 5-9 centiméteres sarkú szandál vagy lábujjközös papucs vásárlásakor a lábméretnél fél számmal nagyobb cipőt kell választani, de 9,5-15 centiméteres sarok esetén már egy számmal nagyobb cipő jelent megfelelő megoldást.

Rendeljen női szandált és lábujjközös papucsot az OTTO-tól!

A női flip-flop papucsok és szandálok kényelmes viseletet biztosítanak a meleg nyári napokon és vidám alapdarabjai lehetnek egy csinos nyári viseletnek. A sportos, gumiból készült színes lábujjközös papucsokat elsősorban strandra ajánljuk, az elegánsabb, bőrből, vagy szintetikus anyagokból gyártott, műgyöngyökkel és egyéb dekoratív elemekkel díszített lábujjközös papucsokat bevásárláshoz, rövidebb sétákhoz, vagy akár baráti összejövetelekhez ajánljuk. A női szandálok a pántoknak köszönhetően stabil tartást biztosítanak, a bőrből vagy szintetikus anyagból készült, egyszínű darabok akár munkahelyi környezetben is megállják a helyüket. A vidám színekben pompázó darabok feldobhatják a strandruhát, elmehetünk bennük vásárolni, de egy jó kerti partin is bátran részt vehetünk a lapos és magas talpú szandálokban egyaránt. Vásároljon stílusának, egyéniségének megfelelő női lábujjközös papucsot és női szandált az OTTO-nál!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo