AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése

Férfi fehérneműk széles választéka az OTTO-nál

A férfi fehérnemű választék egyáltalán nem egyhangú, a klasszikus alsónadrágok és a boxeralsók között minden férfi megtalálhatja a maga kedvencét, kényelmes viseletet választva a hétköznapokra vagy épp sportoláshoz.

A bőszárú boxeralsó és a sort fazonú boxer lazább viselet, ezeknél a típusoknál a férfi boxeralsó szövete és a bőr között bőven van hely. A legkényelmesebb viseletek közé tartoznak ezek a lazább fazonok, amik egyáltalán nem akadályoznak a mozgásban. Bár vannak, akik éppen azért nem kedvelik ezt a típust, mert lazák és nincs tartásuk. Nekik inkább a passzos, testre simuló férfi boxer lesz a kedvencük. A boxeralsók ezen típusa rásimul a bőrre, hogy biztos tartást nyújtson, és ne mozduljon el a ruhák alatt sem.

Sportos fehérnemű

A passzos boxerek közül a csípőfazonú boxeralsó az egyik legnépszerűbb a férfiak körében. A csípőboxer rövidebb szárhosszúságú és általában gumis derékrésszel kapható, amitől nemcsak sportosnak tűnő viselet lesz, hanem valóban jól tartó, mozgáshoz kifejezetten ajánlott fehérnemű.

Sportoláshoz válasszuk a sportos, gumis derékrésszel kapható boxeralsókat, amik szára lehet passzos vagy kicsit lazább szabású is. A sportos alsóneműk rugalmasak, teljes és felhőtlen mozgási szabadságot nyújtanak, mivel tökéletesen tartanak, nem mozdulnak el a ruhák alatt sem. A jó minőségű fehérneműben sportolni is jó!

Figyeljünk a részletekre

Mivel közvetlenül a bőrrel érintkezik a boxeralsó, ezért nagyon fontos, hogy milyen anyagú fehérneműt választunk. Viseljünk puha, természetes anyagú, lehetőleg pamutból készült és jól szellőző fehérneműt! Télen a hidegben érdemes vastagabb anyagú, hosszúszárú boxeralsót választani, ami a lábból is nagyobb részt takar.

Rendeljen boxeralsót az OTTO-tól!

Lepje meg magát új boxeralsókkal! Ha új férfi boxert, bőszárú vagy csípőfazonú boxeralsót keres, az OTTO választékában érdemes körül néznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előre utalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

Az OTTO boxeralsó kínálata: boxeralsók, férfi boxer, férfi boxeralsó, bőszárú boxeralsó, csipőfazonú boxeralsó, csíkos boxeralsó, sort fazonú boxeralsó, hosszú boxeralsó, kockás boxerarso sortos fazonban, csíkos boxer modal minőségben, sportos boxeralsó gumis derékkel, boxeralsó kényelmes derékrésszel, komfortos boxeralsó

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo