AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Csere-és visszavásárlási lehetőség Vásároljon a nap 24 órájában Fizetés? Csak a csomag átvételekor Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett

x

fMENÜ
1 ... |


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
»
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
- Szűrés törlése

Ki nappal legény, legyen éjjel is legény

Nem tagadjuk, hogy lassan, mi, férfiak több időt töltünk a tükör előtt, mint a nők. De hát miért baj ez? Igenis igényesek vagyunk a megjelenésünkre, ráadásul a legtöbb esetben pontosan azért, hogy elnyerjük a hölgyek tetszését.

És, ha már a nappali gardrób ízlésesen van összeállítva, nem feledkezhetünk meg az éjszakai viseletről sem. Na, nem éppen a “kimenős”, buli szettről van szó, sokkal inkább arról, amiben ágyba bújunk, azaz a pizsamáról.

Az indiai gyökerekkel rendelkező ruhadarab, az 1920-as évek elején hódította meg az európai férfiakat is, hiszen el kellett ismerni, hogy a lenge, bő, pamut nadrág és hozzá illő felső igen kényelmes viselet. Azonban nem csupán a hosszúnadrágos pizsama fazon létezik, bár, kétségtelenül ez a legnépszerűbb fajta, ha alaposabban körbenézünk az egyrészestől kezdve, a lábfejesen át, egészen a vastag flanel darabokig, számtalan típus közül választhatunk.

Hosszúnadrágos, kétrészes pizsama

Ahogy említettük, a legnépszerűbb fazon. Egy bő nadrág, az anyagában hozzá passzoló, általában gombos, zsebes felsőrésszel. Pamut, flanel, vagy akár selyem változatban is beszerezhetjük, sőt, még a monogramunkat is ráhímeztethetjük - utóbbi egyáltalán nem ritka jelenség, főleg a briteknél.

Éjszakai, hosszú ing

Ez az, ami Dagobert bácsinak is van a Kacsamesékben, illetve a fekete-fehér filmekben az idősebb férfi szereplők is ilyenben szoktak az éj leple alatt kiosonni, egy bojtos hálósipkával a fejükön, és egy gyertyatartóval a kezükben. Lényegében, egy hosszú, a nyakánál 3-4 gombos ing, ami térd alá ér. Kényelmes, szellős viselet.

Overall

Lábfej nélküli kezeslábas. Kissé infantilis viselet, ellenben hideg éjszakákon igen praktikus lehet. A rajzfilmekből ismert piros, vastag gyapjú anyagból készült, fenék tájon legombolhatós darab jelenhet meg a lelki szemeink előtt… Igen, valami olyasmiről van szó, talán eggyel szofisztikáltabb verzióban.

Kezeslábas

Bizony, ez a mindent vivő, mindent takaró, szuperpizsama. Tetőtől talpig egy centis sincs, ami kilátszódna belőlünk. Csak nagyon elhivatott pizsama viselőknek ajánlott!

Rendeljen férfi hosszúnadrágos pizsamát az OTTO-tól!

Lepje meg magát egy új férfi hosszúnadrágos pizsamával! Ha férfi hosszúnadrágos pizsamát keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

Az OTTO férfi hosszúnadrágos pizsama kínálata:

pizsama, hosszúnadrágos pizsama

több megtekintése...
a
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAf