AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése

Szerezze be a fiú alsónadrágokat online!

“Láthatatlansága” ellenére a fehérneműnkre érdemes kiemelt figyelmet fordítanunk, hiszen a jól összeválogatott darabokkal nemcsak az önbizalmunkat támogathatjuk meg, de a komfortérzetünket is nagyban befolyásolja. A helyes méretválasztás ebben az esetben is elengedhetetlen, hiszen ha túl szűk, kellemetlen szorító érzést okozhat, ha pedig nagyobbat választunk, a csúszkálása lesz bosszantó.

Az iskoláskorú fiúk - a tanórákat leszámítva - egész nap mozgásban vannak: szaladgálnak az udvaron, fociznak, gördeszkáznak, hiszen felesleges energiájukat ilyen módon tudják a legjobban levezetni. Ezáltal folyamatosan fejlődik az izomzatuk, és szinte napról-napra nagyobbra nőnek. Az anyai gondoskodás szerencsére mindenre kiterjed, amit az OTTO igyekszik támogatni, így rendkívül bőséges kínálatot biztosítunk a gyerek alsónadrágok terén is.

A fazon, ami számít

A reggeli készülődés egyik sarkalatos pontja az öltözködés. A legtöbb szülő ilyenkor azon aggódik, hogy időben elérjenek az óvodába, iskolába, ezért érdemes már előző este előkészíteni a ruhákat, zoknikat, cipőket és persze az alsónadrágokat is.

A fiúkat - a maximális kényelem mellett - a külsőségek ragadják meg leginkább: a kedvenc színek, minták vagy a sportra utaló motívumok.

Idővel persze kialakul a saját elképzelésük arról is, hogy melyik szabás az igazán nekik való, érdemes tehát többfélét kiválasztani.

  • Sporthoz ideális lehet a klasszikus fecske fazon, természetesen jól szellőző, nedvszívó pamut anyagból.
  • Az intenzív mozgáshoz a szűk szabású, rövidszárú fiú boxeralsók is beválhatnak, melyeknek rugalmasságáról az elasztán anyag gondoskodik.
  • A klasszikus, bő gyerek alsónadrágok nyújtotta kényelem éjszakára és otthonra lehet a legpraktikusabb.
  • A derékrész kialakítása lehet gumis, húzott, vagy merész színekben pompázó lapos derékpánt a legmenőbb márkák logóival ellátva, ami garantáltan nem lesz cikis a fiú öltözőben.

A vásárlás együtt a legjobb

Bár a fiúk nem szívesen járnak üzletről-üzletre, arra egészen biztosan nem mondanak nemet, ha a számítógép előtt, pár klikkeléssel ők is beleszólhatnak, hogy mi kerüljön a fehérneműs fiókba.

Vásároljon több darabot csomagban, kedvező áron! Csapjon le az akciókra, éljen az online nyújtotta előnyökkel!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo