Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Az eszenciális darabok: melltartók és bugyik

Kezdjük az egyszerűbb daraboknál, azaz a bugyiknál. A megfelelő darab kiválasztásánál sokkal kevesebb a gond, hiszen ha jó a méret, és tetszik a szín, akkor nagy baj már nem lehet… Nem úgy a melltrartóknál, amik - növésben lévő, illetve kamasz lányoknál különösen - igen trükkösek tudna lenni.

Lányka fehérneműk - bugyik

A sztenderd darab

A klasszikus bugyi, ami eltakarja a popsit, de nincsen a comba rálóló szára. Kényelmes, biztonságos darab, amiből már varrás nélküli verziókat is lehet kapni. Ezek aztán valóban jollyjoketek, hiszen még a legszűkebb nadrágon, vagy szoknyán sem ütnek át - akár még jóganadrág alá is bátran lehet viselni.

Francia bugyik / shortok

Nagyon kényelmes fazon, aminek a szára kicsit hosszabb a sztenderd bugyiénál. Sokkal nagyobb fedést biztosít, egy-egy szelesebb napon, szoknya alá a legbiztonságosabb viselet (egy eseleg Marilyn Monroe jelent közben…)

Tanga

Inkább már idősebb lányok esetében érdemes nekik figyelmet szentelni, kislányainknál még felejtsük el ezt a fazont.

Lányka fehérneműk - melltartó

A fejlődésben lévő lányok esetében nem egyszerű téma. Egyrészt már fontos nekik, hogy mit viselnek, szeretnének csinosak lenni, másrészt mivel folyamatos növésben vannak, trükkösebb megtalálni a megfelelő fazont. Kislányoknál még bőven elég néhány pamut toppot beszereznünk, de kamasz korban már közel sincs ilyen egyszerű dolgunk. Valljuk be őszintén, a legfőbb kérdés ilyenkor az, hogy hogyan is lehet egy kicsit “csalni” az összképen, és egy kicsit többet mutatni, mint, ami van.

Ahelyett, hogy olyan butuska trükkökhez folyamodnának, mint a zokni tömés, nyugodtan vásároljunk nekik ízléses, visszafogott, pamut push-up melltartókat. Semmi esetre se hagyjuk, hogy néhány számmal nagyobb melltratót válasszanak a cél elérése érdekében, hiszen nem csak, hogy bután mutat, de a bőrt is könnyen kidörzsölheti!

Rendeljen lányka fehérneműt az OTTO-tól!

Lepje meg lányát egy új fehérneművel! Ha lányka fehérneműt keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

Az OTTO lányka fehérnemű kínálata:

Zokni, francia alsó, bugyi, trikó, melltartó

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo