Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Fehérneműk feketén - azaz soha ne essünk ezekbe a hibákba!

Valószínűleg, nem túl gyakran merül fel bennünk a kérdés, hogy vajon jól viseljük-e a fehérneműinket? Mert hát ugye, hogy is lehetne őket nem jól hordani? Már kislányként megtanultuk a legfontosabb alapszabályokat, mi szerint ugyanazt a bugyit kétszer nem vesszük fel, illetve, hogy a melltartó a jó barátunk. Ezen kívül mi baj lehet?

Mint kiderült, ennél azért komplikáltabb a kérdés, és bizony-bizony vannak olyan apró hibák, amikbe sajnos, akár tudtunk nélkül is, beleszaladhatunk.

Le a tangákkal!

Akár szó szerint, hiszen, a legtöbb nőgyógyász szerint a tangáknál még az is jobb, ha inkább nem viselünk semmit. Szexepilje ellenére, a vékony kis pántos fehérneműk sajnos komoly egészségügyi gondokat okozhatnak, nagyban növelik ugyanis a fertőzésveszélyt.

Ha valaki mégis nagyon tanga fanatikus, érdemes legalább 2-3 naponta egy másik, klasszikus fazont választani, illetve mindenképp kerülni kell a tangában alvást.

Selyem helyett pamut

Való igaz, hogy a szexi fehérneműk nagy része csipke és selyem lehelletnyi kombinációja, ezeket a darabokat érdemesebb inkább a valóban különleges alkalmakra tartogatni. Egyszerű hétköznapokon válasszunk inkább puha, légátersztő pamut fehérneműt, ami sokkal kényelmesebb és higiénikusabb is.

Edzés után csere!

Eszünkbe sem jutna az izzadt, műszálas edző trikónkban, vagy cicanacinkban hazamenni, igaz? Nos, ugyanez vonatkozik az alsóneműre is. Higiéniai szempontból mindenképp fontos, hogy a tornazsákba egy váltó bugyit is bedobjunk, és a zuhany után egy tiszta, friss párba bújjunk.

Méretben passzoljon

Egyértelműnek tűnhet ugyan, de mégsem az. Hajlamosak vagyunk ugyanis egy-egy kedvenc darabunkhoz még akkor is ragaszkodni, amikor az már alig jön ránk. A túl szűk, nyomot hagyó darabokat nem csak az úszógumi effektus elkerülése végett érdemes kiszanálnunk, hanem mert egészségtelenek is.

Rendeljen női fehérneműt az OTTO-tól!

Lepje meg magát egy új női fehérneművel! Ha női fehérneműt keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

Az OTTO női fehérnemű kínálata:

topp, női alsó, melltartó, legging

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo