Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Tökéletes idomok plasztikai műtét nélkül, alakformáló fehérneművel

Minden hölgynek van olyan testrésze, amellyel nem elégedett. Van, aki a hasát nem szereti, mert nem tartja elég laposnak; más a csípőjét ítéli túl szélesnek; megint más a keblei méretét kifogásolja. Sok nő a derekát tenné karcsúbbá, ha tehetné, más hölgyek pedig a fenekükön formálnának. Biztosan önnek is van olyan rész a testén, amellyel elégedetlen – ez persze nem jelenti azt, hogy kés alá kellene feküdnie, hiszen elég egy kis „csalás” ahhoz, hogy minden tökéletes legyen – drasztikus megoldásokra nincs szükség. Egy alakformáló fehérneművel, női bodyval vagy harisnyával olyan alakja lehet, amilyet mindig is szeretett volna, a plasztikai műtétnél jóval egyszerűbben és kedvezőbb áron.

 

Egy alakformáló harisnya ideális combokkal ajándékoz meg

Ha nem találja elég vékonynak vagy feszesnek a combjait, egy miniruha vagy szoknya alá húzzon alakformáló harisnyát a hagyományos helyett. Az alakformáló harisnya karcsúbbá teszi a combjait, a derekát és a csípőjét, laposabbá a hasát és feszesebbé a fenekét. A harisnya mellé választhat magának egy divatos és szexi bodyt, tangát vagy melltartót is.

 

Tegye tökéletessé megjelenését

Bármilyen ruha (legyen az egy hétköznapi blúz és szoknya kettős vagy egy elegáns kisestélyi) jobban fog állni önnek, ha alakformáló fehérneműt visel alatta. Egy a nem kívánt domborulatokat leszorító body vagy harisnya ideális viselet minden öltözet alá. Faragjon le pár centit a csípőjéből vagy a combjából plasztikai műtét nélkül, és érezze magát sokkal magabiztosabbnak!

 

Rendeljen alakformáló fehérneműt az OTTO-tól!

Ha tökéletes alakra vágyik plasztikai műtét nélkül, rendeljen tőlünk alakformáló fehérneműt! Kényelmesen böngészhet otthonából a több mint 250 ezer cikket tartalmazó választékban, és egyszerűen megtalálhatja a keresett női alakformáló fehérneműt, bodyt vagy harisnyát. Természetesen kínálatunkban más típusú fehérneműket, például melltartókat és tangákat is talál. Rendeléskor választhat az előreutalásos, a bankkártyás és az utánvétes fizetési lehetőségek közül. A divatos fehérneműk megrendelése mellett érdemes feliratkoznia a hírlevelünkre is, ugyanis így a vonzó árakon túl exkluzív kedvezményeket is kaphat. Az OTTO-nál folyamatos nyereményjátékok és egyéb akciók várják, így érdemes később is visszanéznie, hiszen talán épp az ön által keresett termék akciós. Több termék esetében tartós árcsökkentéssel, hatalmas választékkal, ügyfélbarát szállítással és csúcsmárkákkal várjuk. A kiválasztott divatos alakformáló fehérnemű, női body, tanga vagy harisnya házhozszállítással érkezik meg önhöz, így sehova sem kell elmennie a termékekért.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo