Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Csábító tangák

Kevés olyan ruhadarab létezik, ami annyira fontos alapdarab, mint a fehérnemű. Egy jól megválasztott fehérnemű viselése akár a magabiztosságra is kihathat. A tangáktól sok hölgy ódzkodik, mert kényelmetlennek tartják, és úgy érzik, nem takar eleget, míg mások csak a tanga bugyira esküsznek, és a legkényelmesebb alsóneműként gondolnak rá. A tangáknak három típusa létezik: a klasszikus, a pántos (string), és a brazil tanga. A brazil tanga biztosítja a legnagyobb komfortérzetet, nem vág be sehol, ruha, szoknya és nadrág alatt is bátran viselhető. A pántos tanga egy nagyon szűkre szabott változat, elsősorban szűk ruhák és testhez simuló szoknyák alá ajánlott. A klasszikus tanga szabása a brazil és a pántos tanga között helyezkedik el, farmerrel és lenge ruhákkal is bátran viselhető.

Milyen tanga illik a fenékformámra?

Amikor a női testalkat szóba kerül, beszélhetünk többek között körte, alma, vagy homokóra alkatról is. De nem csak a hölgyek testalkatát sorolhatjuk különböző kategóriákba, hanem az egyes fenékformákat is. Így megkülönböztethetjük egymástól a kör alakú, a gyémánt alakú, a téglalap alakú, a szív alakú és a tulipán formájú típusokat. A kör alakú fenék kellemesen gömbölyded vonalait a combnál magasra ívelt szabású tanga bugyik teszik a lehető legvonzóbbá. A kör alakú fenékkel rendelkező hölgyeknek kerülniük kell a fiús és a francia fazonokat. Tulipán formáról akkor beszélünk, amikor a csípő keskenyebb, mint a comb, ezért a lábak rövidebbnek tűnnek a valós hosszuknál. Azok a hölgyek, akiknek a fenékformája a tulipán kategóriába esik, hosszabbnak mutathatják a lábukat, ha a combnál magasan ívelő szabású tanga bugyit viselnek. A hosszabb szárú és francia szabású bugyikat a tulipán formán sem szabad viselni. A szív alakú fenék tulajdonosainak nem kell sokat gondolkodniuk, amikor a megfelelő szabást és derékvonalat kell kiválasztaniuk. Ők bármilyen szabású és derékmagasságú tanga változatot bátran viselhetnek. Igaz ugyan, hogy a téglalap alakú fenék fiússá teheti az alkatot, de ez nem jelenti azt, hogy fiús alkattal nem lehet csábítónak és nőiesnek lenni. Egy, a comb vonalánál vastagabb szabású tanga téglalap alakú fenéken is jól mutathat. A gyémánt alakú fenék szintén szögletes egy kicsit, de erre a formára is igaz, hogy a csábító fehérneműs megjelenésről nem kell lemondani. Ívelt vonalakkal látványos hatást érhetünk el gyémánt fenék esetén.

Rendeljen tanga bugyit az OTTO-tól!

A tanga bugyi az egyik legcsábítóbb alsónemű. A többféle szabás között bárki megtalálhatja a számára legideálisabb darabokat. Selyem, pamut, csipkés, egyszerű, és nagyon izgalmas, erotikus darabok egyaránt szerepelnek kínálatunkban a szivárvány legtöbb színében.  Válasszon kínálatunkból alakjához és személyiségéhez illő izgalmas tangáink közül, és érezze magát vonzónak!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo