Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Klasszikus és a legújabb divatot képviselő férfi farmernadrágok

A farmer az egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb viselet, legyen szó akár férfi, akár női farmernadrágról. Hordható a mindennapokon, inggel és zakóval vagy egy elegáns toppal és blézerrel egy kevésbé formális ünnepi alkalomkor, sportos programokon és hétvégi kikapcsolódások alkalmával is. Számtalan fazonból válogathatunk: a farmer lehet hosszú, háromnegyedes, térdig érő, sort; bő szárú, egyenes, szűkülő vagy testre simuló, csőfazonú – ami az utóbbi időben már nem csak a hölgyek körében divatos. Kínálatunkban számtalan fazonú és árnyalatú férfi és női farmernadrágot talál – ha a kedvence a jeans, szerezzen be mellé egy farmerdzsekit is.

 

Klasszikus, kényelmes fazonok

Ha a lazább, lezserebb vagy a klasszikus fazonokat részesíti előnyben a ma divatos csőnadrágokkal szemben, kínálatunkban akkor is megtalálja, amit keres, hiszen sok üzlettel ellentétben nem egyetlen stílusú farmernadrágot kínálunk. Biztosan előfordult már önnel, hogy szeretett volna egy új farmert, de az aktuális divat – például a pár éve hódító szaggatott farmerek – nem nyerték el a tetszését. Ez esetben érdemesebb egy webáruházban böngésznie, hiszen a több tízezres árukínálatban sokkal könnyebben megtalálja, amit keres, ráadásul nem kell fél napját a vásárlásra áldoznia.

 

Csőfarmerek

A szűk fazonú csőfarmerek a fiatal korosztály kedvencei, legyen szó bármelyik nem képviselőiről. A tízes-húszas éveikben járó fiatalok szívesen hordanak egy az alakjukat kiemelő farmer vagy más anyagú nadrágot – amely természetesen hölgyek esetében még inkább testre simul, de a fiatal férfiak is találnak maguknak hasonló fazont, ha szeretnék kiemelni az alakjukat. Nézze át kínálatunkat, és válassza ki a kívánt fazonú férfi farmert!

 

Rendeljen férfi farmernadrágot az OTTO-tól!

A farmernadrág a férfiak és a nők egyik kedvenc viselete már évtizedek óta, így nem csoda, ha sosem elég belőle a szekrényben. Időről időre érdemes beszerezni egy-egy újabb darabot – például az OTTO több mint 250 ezer cikket tartalmazó választékából. Nemcsak a hihetetlenül széles kínálat miatt érdemes webáruházunkból vásárolni, hanem azért is, mert számtalan további előny várja: vonzó árak, kényelmes rendelés, praktikus és biztonságos fizetési módok, folyamatos nyereményjátékok és egyéb akciók, több termék esetében tartós árcsökkentés, a hírlevelünkre történő feliratkozás esetén exkluzív kedvezmények és ügyfélbarát szállítás. Legújabb férfi farmernadrágját vagy egyéb kiegészítőjét kedvezményesen megvásárolhatja nálunk: rendelését bármikor, a nap 24 órájában leadhatja, és a bankkártyás, az előreutalásos és az utánvétes fizetést egyaránt kérheti. A jeans megrendelésekor érdemes hírlevelünkre is feliratkoznia, hiszen folyamatosan naprakész információkkal látjuk el a legújabb farmerdivatról.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo