AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Csere-és visszavásárlási lehetőség Vásároljon a nap 24 órájában Fizetés? Csak a csomag átvételekor Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett

x

fMENÜ
1 ... |


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
»
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
- Szűrés törlése

Slim fit férfi farmerek új megvilágításban

Az alakot szorosan követő nadrágokat sokszor helytelenül azonosítják az elviselhetetlenül szűk, cicanadrágszerű ruhadarabokkal, pedig a slim fit férfi farmerek – pontos méretválasztás esetén – igazán komfortos viseletet biztosítanak, és csak annyira követik a test vonalát, hogy kihangsúlyozzák annak előnyeit.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a farmer azon örökérvényű ruhadarabok közé tartozik, melyek soha nem mennek ki a divatból, de mégis képesek újra és újra valami meglepetéssel szolgálni. A férfi farmerek is remekül kombinálhatók: az adott alkalomtól függően viselhetjük egyszerű pamutpólóval és vászoncipővel, inggel, mellénnyel és egy letisztult sportzakóval is.

Hétköznapkora és különleges alkalmakra is

Farmer és farmer között az igazi különbség nemcsak a fazonon múlik, hanem a színen, az anyagon, és az olyan aprónak tűnő, mégis jelentős megoldásokon, mint a zsebek elhelyezkedése, a koptatások, valamint a gombok és a cipzárak használata.

Egy szürke hétköznapon szinte bármit viselhetünk, amit egyéniségünk elbír: jöhetnek a szegecsek, a szaggatások, a mosott anyagok vagy éppen a lezser, mélyre tűzött zsebek. A lényeg, hogy a végeredmény összhangot sugározzon!

Alkalmakra tanácsos az egyszínű, koptatás nélküli anyagokhoz nyúlni, melyek a sztreccs és a pamut kombinálásának köszönhetően kellően tartanak, de rugalmasak is egyben. A klasszikus sötétkék, a fekete vagy a sötétszürke is remek választás, hiszen ezeket a darabokat fehér inggel vagy akár vidám, színes árnyalatokkal is bátran társíthatjuk.

Hangsúly a kiegészítőkön

Minden ruhadarab a kiegészítőkön keresztül nyeri el végső formáját, mivel ezek tükrözik leginkább a személyiségünket. A nadrághoz viselt öv lehet vékony vagy vastag, a cipő lehet sportos vagy alkalmi, akárcsak a férfiak elmaradhatatlan kelléke: a karóra.
Ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, bármit is viselünk, harmóniát fogunk sugározni, amit környezetünk is visszaigazol majd elismerő pillantások formájában.

Online slim fit férfi farmerkínálat az OTTO-nál

Spóroljon idejével: válogasson a farmerkínálatból kedvére a nap bármely szakában, otthona kényelméből. Fizetni ráér akkor, mikor csomagja házhoz érkezik, ha pedig 25 ezer forint feletti értékben vásárol, ingyenes kiszállítással ajándékozzuk meg. Győződjön meg a slim fit férfi farmerek kiváló minőségéről ön is!

több megtekintése...
a
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAf