AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése

Elegáns öltönyök igényes férfiaknak

Az öltöny nem véletlenül az elegancia szimbóluma. A férfi, aki igényesen megválasztott öltönyt visel egy szép nyakkendővel, esetleg díszzsebkendővel, olyan benyomást kelt, mint akit semmi nem tántoríthat el attól, hogy elérje a céljait. Az öltöny akkor áll igazán jól egy férfin, ha tudja, hogy alkatához milyen szabású és hosszúságú öltöny illik a leginkább. Emellett az is fontos, hogy az öltöny színe is harmonizáljon viselőjének személyiségével. A rosszul megválasztott öltöny kedvezőtlen színben tüntetheti fel a férfit. A túlzottan bő vagy éppen túl szűk szabású öltönyzakó és öltönynadrág komikussá tesz. A rikító minták pedig komolytalanná tehetik az öltöny viselőjét. A jó öltöny pont illik viselőjére, nem gyűrődik, és nem lötyög sehol, ugyanakkor kényelmes mozgást tesz lehetővé.

Milyen fazonú öltönyt válasszak?

Az öltöny fazonja optikailag kedvezőbb színben tüntetheti fel viselőjét. A megfelelő szabással könnyen elérhető, hogy magasabbnak, vékonyabbnak, esetleg erősebb testalkatúnak tűnjünk. Alacsony vagy erős testalkatú, pocakos férfiak számára jó megoldás az elöl két gombos öltöny, hajtóka nélküli öltöny nadrággal, mert ez a kivitel optikailag nyújtja a felsőtestet és hosszabbnak mutatja a lábszárat. A hosszabb szabás szintén magasabbnak mutathatja viselőjét, azonban a túl hosszú fazont érdemes elkerülni, mert az már csak kiemeli az alacsony termetet. Túlsúllyal küzdő urak számára nem ajánlatos, hogy több számmal nagyobb öltönyt viseljenek, mert a bő öltöny csak előnytelen színben tünteti fel őket. Magas, vékony testalkatú férfiak számára jó választás a három gombos öltöny, vagy egy magasabban záródó, rövid zakó, mert ez a kivitel optikailag szélesebbnek, erőteljesebbnek mutatja a testet. A hosszú szabású öltöny zakók csak még vékonyabbnak mutatják a vékony testalkatú urakat, ezért ők válasszanak inkább rövidebb fazont, hajtókás nadrággal. Háromrészes öltönyt csak abban az esetben vásároljunk, ha magasságunk eléri a 180 centimétert. Alacsonyabb férfiakon kedvezőtlen hatást nyújt ez a fazon, optikailag összenyomja viselőjét.

Rendeljen öltönyt az OTTO-tól!

Az elegáns férfi egyik legfontosabb öltözéke az öltöny. Egy öltöny a megfelelő színben, a jól megválasztott nyakkendővel kombinálva magabiztos, határozott fellépést sugároz. Kínálatunkban rengeteg öltöny és többrészes öltöny szett található. A klasszikus szabás, a karcsúsított és szűkített fazonok kedvelői egyaránt megtalálhatják nálunk a megfelelő öltönyt. Az eleganciára vágyó férfiak választhatnak kétrészes, háromrészes, de négy, vagy akár ötrészes teljes öltönyszettet. A többrészes szettekben az öltöny zakón és öltöny nadrágon kívül mellény, nyakkendő vagy akár díszzsebkendő is található, hogy az öltöny viselője a legkedvezőbb benyomást tehesse partnereire. Öltöny nadrág, zakó és mellény külön-külön is vásárolható nálunk. Válasszon kedvére a minőségi anyagokból készült, klasszikus sötét, szürke, kék vagy akár fehér öltönyeink közül!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo