AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése

Ingek hétköznapokra és alkalomra

A férfiing sokoldalú viselet: egy fehér, finom szabású darab egy elegáns nadrággal, zakóval és nyakkendővel kombinálva ideális viselet ünnepi alkalomra, például színházba, céges partira, állásinterjúra, üzleti vacsorára vagy jótékonysági rendezvényre. Egy sportosabb, színes, kockás vagy csíkos pamuting pedig kiváló a hétköznapokra, legyen szó akár szabadtéri programról, moziról vagy városi sétáról. Az ing kiválasztásánál fokozottan figyeljünk oda a méretezésre, hiszen egy túl nagy vagy túl kicsi ing slampos hatást kelthet. Fontos, hogy az ing a nadrágba tűrve ne buggyosodjon, de ne is legyen olyan szűk, hogy ne tudjuk begombolni a legfelső gombját. Szintén nem megfelelő az ing, ha két gomb között az anyag szétnyílik, és láttatni engedi a bőrt: ez esetben nagyobb méretűre van szükség.

 

Ingek színházba, üzleti vacsorához és az irodába

Elegáns rendezvényre válasszon egy fehér vagy más visszafogott színű, alkalmi, hosszú ujjú inget. Ha szeretné kiemelni az alakját, a karcsúsított fazont ajánljuk. Zakóhoz, illetve elegáns események alkalmával hosszú ujjú inget illik viselni: a ruhadarab akkor se legyen rövid ujjú, ha meleg évszak van: ez esetben válasszon egy világosabb színűt, így nem lesz melege új ingében. Az ing gallérmegoldásának harmonizálnia kell a nyakkendővel: a nyakkendőcsomó férjen el kényelmesen a gallér két szára közötti helyen, ne feszítse szét őket, de ne vesszen el közöttük.

 

Színes, mintás ingek a mindennapokra

Az ing farmerhez vagy vászonnadrághoz is viselhető: hétköznapokra, az irodába vagy szabadidős programokhoz ideális egy kényelmes, lazább fazonú, színes vagy mintás ruhadarab. Ha a rövid ujjú ingeket nem kedveli, melegebb napokon a hosszú ujjú ing ujját fel is tűrheti.

 

Rendeljen inget az OTTO-tól!

Bármilyen fazonú, hosszú vagy rövid ujjú, hétköznapi, sportos vagy elegáns férfiinget keres is, érdemes átböngésznie az OTTO kínálatát, hiszen csúcsmárkák és hatalmas választék várja. Kényelmesen vásárolhat az otthonából: a nap 24 órájában rendelhet, és biztonságosan, online vásárolhat. Előreutalással, utánvéttel és bankkártyával egyaránt fizethet, igényei szerint. Keressen magának egy fehér, csíkos vagy egyszínű inget több mint 250 ezer cikket tartalmazó választékunkból, és használja ki akcióinkat, hogy kedvezményes áron hozzájuthasson! Több termék esetében árainkat tartósan csökkentettük. Ha feliratkozik a hírlevelünkre, nemcsak érdekes és hasznos információkkal látjuk el, de exkluzív kedvezményeket is kap. Az ügyfélbarát szállítás és az egyszerű kiszolgálás mellett folyamatos nyereményjátékokkal és egyéb akciókkal, illetve hatalmas választékkal és csúcsminőségű termékekkel várjuk.

 

Az OTTO Ingek kínálata: hosszú ujjú ingek és rövid ujjú ingek széles választékban.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo