AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Csere-és visszavásárlási lehetőség Vásároljon a nap 24 órájában Fizetés? Csak a csomag átvételekor Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett

x

fMENÜ


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
»
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
- Szűrés törléseGombos, vagy nem gombos? Ez itt a kérdés!

Természetesen, nem magára a férfiingre vonatkozik a kérdés, egy férfiing végig gombos és pont. Azonban, a két legmeghatározóbb részletnél, ami egy inget igazán különlegessé tesz, már nem ennyire egyértelmű a helyzet.

 

A gallér

 

Mivel épp szemmagasságban helyezkedik el, és szinte lehetetlen nem észrevenni, a gallér minden ing kulcsfontosságú részlete. Egy ránc, egy elálló csücsök, egy hiányzó gomb, és máris lőttek az amúgy gondosan összeválogatott szettünknek.

 

Hegyes / zárt gallér

Elegáns férfiingek esetében ez a leggyakoribb megoldás. Kiegyensúlyozott, semleges design, ami magabiztos kifinomultságot sugároz, tökéletesen passzol mind a hivatalos, mind pedig a könnyeden elegáns megjelenéshez. Viseljük egy karcsúsított zakóval, és vékony nyakkendővel.

Windsor / cápa gallér

Jellemzője, hogy a két gallér igen széles szöget zár be egymással, így sokkal nagyobb rálátást enged a nyakkendőre, illetve, amennyiben a felső gomb nincs begombolva, az ing alatt lévő trikóra / pólóra. Pontosan emiatt, szinte sosem hordják nyakkendő nélkül, és leginkább hivatalos alkalmakkor viselik. Mindemellett, egy széles, nagyobb nyakkendő kötésnek, mint például a pontosan hozzá passzoló Windsor nyakkendőnek tökéletes keretet ad. 

Legombolt gallér

Ahogy a neve is sugallja, ennek a gallérnak a sajátossága, hogy két ki gombbal az inghez vannak rögzítve. 1896-ban, a Brooks fivérek hozták be a divatba, a lovaspólóban hordott gombos polók után szabadon.

Manapság ez a legdivatosabb gallér típus, könnyed, laza hatást kelt, ráadásul nyakkendő nélkül is bátran hordhatjuk.

 

A mandzsetta

Sokszor elhanyagolt részlet, pedig a galléron kívül a mandzsetta látszik ki az ingből, ha zakóval viseljük. Egy igényes megoldás átgondolt eleganciáról árulkodik.

 

Gombos mandzsetta

A legelterjedtebb megoldás, általában egy gombbal, de az igazán elegáns ingek két-, vagy akár háromgombos mandzsettásak is lehetnek.

Koktél / visszahajtott mandzsetta

Ha nem lett volna Sean Connery a Dr. No című James Bond filmben, nem lenne koktél mandzsetta sem. Igaz, azóta sem lett túlságosan elterjedt az a megoldás, pedig tökéletes arany középút a hétköznapi gombos mandzsetta és a formális Francia mandzsetta között.

Francia mandzsetta

Legtöbbször a fekete frakkos, elegáns megjelenéssel azonosítják ezt a mandzsetta megoldást, pedig egyre elterjedtebb az irodákban is. Ami különlegessé teszi, hogy a hajtóka nem egyszerű gombokkal van rögzítve, hanem mandzsettagombbal. Utóbbi nem feltétlenül olcsó mulatság, de, ha úgy tekintünk rá, mint igényes férfi kiegészítőre, megéri beszerezni egy-két különlegesebb párat.

 

Rendeljen alkalmi inget az OTTO-tól!

 

Lepje meg magát egy új alkalmi inggel! Ha elegáns férfi inget keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

Az OTTO férfi alkalmi ing kínálata:

alkalmi ing, elegáns ing

több megtekintése...
a
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAf