AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Csere-és visszavásárlási lehetőség Vásároljon a nap 24 órájában Fizetés? Csak a csomag átvételekor Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett

x

fMENÜ


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
- Szűrés törléseLederhose és egy jó pofa sör!

Hogyan lehetünk az Oktoberfest sztárjai? Természetesen ha autentikus, bajor népviseleti bőrnadrágban isszuk végig a fesztivált! Mivel azonban nem éppen olcsó mulatság egy ilyen rövidnadrág, érdemes egy-két dolgot figyelembe venni, mielőtt hasított bőrbe bújtatjuk magunkat!

Fontos a minőség

Ha elhatároztuk, hogy egy igazi bőrnadrágot szerzünk be magunknak, akkor győződjünk meg róla, hogy biztosan jó minőségű bőrt vegyünk. Egy ilyen nadrág egy éltre szól, főleg, hogy valószínűleg nem ebben szaladgálunk majd mindennap, így tényleg érdemes alaposan utána járni. A bőr színe, illetve vastagsága nem garancia semmire, ha tehetjük, kérjünk segítséget egy hozzáértőtől.

Próbáljunk fel több féle fazont, hosszúságot! Bár laikus szemmel ránézve, az összes Lederhose szinte ugyanúgy néz ki, fontos különbségek vannak. Nem mindegy például, hogy míg egy rövid vagy ¾-es fazon az első nyári kirándulásoknál nagyon praktikus, addig a hosszabb fazon melegen tart az őszi fesztivál idején.

Másik fontos szempont, hogy olyat szeretnénk, aminek felső része is van vagy csupán a rövidnadrágban gondolkozunk. A hózentrógeres megoldás sokkal tradicionálisabb, és ha már egyszer népviseleti bőrnadrágot veszünk, érdemes ezt választani.

Egy Lederhose lehet szimpla, díszítés nélküli, de lehet hímzett is. Ha egy egyszerűbb fazon választunk, talán még más alkalmakkor is fel tudjuk venni.

A bőr színe lehet világos barna vagy sötét barna. Utóbbi jobban bírja a kopást és szebben nemesedik.

Kiegészítők

Ha már büszke tulajdonosai vagyunk egy népviseleti bőrnadrágnak, adjuk meg a módját, és válasszunk hozzáillő kiegészítőket is. A kockás ing például elengedhetetlen az autentikus megjelenéshez, a legnépszerűbbek a zöld és piros kockás ingek. Kötött térdzoknival és tollas kalappal dobhatjuk fel még a szettet.

Rendeljen férfi népviseleti bőrnadrágot az OTTO-tól!

Lepje meg magát egy új férfi népviseleti bőrnadrággal! Ha férfi népviseleti bőrnadrágot keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

 

több megtekintése...
a
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAf