Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Egy ruhadarab, amiből sosem elég: a férfi póló

 

A férfi felsők olyanok, mint a női táskák: sosincs belőlük elég, bárki bármit is mond. Noha a férfiak hajlandók kevésbé lelkesen intézni a ruhavásárlást, fogadni mernénk, hogy ez a ruhadarab található meg minden férfi ruhás szekrényében a legnagyobb számban.

 

Hiszen a vékony férfi felsők azok, amelyek kényelmesek és szinte minden alkalomra tökéletesen megfelelnek! A pólók története nagyon messzire visszanyúlik: már évszázadok óta viseljük ezt a ruhadarabot kisebb-nagyobb változtatásokkal. Korábban szigorúan alsóruházatként hordták, ma persze már bátran elhagyhatjuk a lakást akkor is, ha csak egy póló van rajtunk!

 

A tökéletes póló nyomában

 

Mindannyiunknak vannak kedvenc ruhadarabjai: ezek vagy a színük, anyaguk miatt váltak kedvenceinkké vagy a tökéletes szabás miatt szeretjük meg őket.

 

A tökéletes póló sosem túl szűk vagy túl bő. Ha nagyobb a kelleténél, akkor hajlamos úgy állni, mint egy túlméretezett párnahuzat, ha pedig túl szűk, akkor a kötözött sonka effektust érhetjük el vele. Persze ha jól kidolgozott a felsőtestünk, választhatunk egy jó fazonú izompólót, de még ez se legyen túl szűk. Ha van rajtunk pár felesleges kiló, akkor inkább a lazább fazonú pólók közül válogassunk - de itt se essünk túlzásba, ha nagyon lóg a póló, akkor a valósnál még nagyobbnak tűnhetünk benne.

 

A vállvonal lehetőleg ne lógjon túl a vállunkon, de ne is legyen túl rövid - mindkét esetben furcsán torzul az alkatunk. Az ujjak esetében válasszunk ízlésünk szerint: van aki szereti a hosszabb ujjú felsőket, van aki a már-már ujjatlan rövidségre szavaz. A pólón hossza ne lógjon túl a csípőnkön - hacsak nem kedveljük a hálóing fazont!

 

Sokan nem is gondolnák, hogy a kivágás mennyit számít - a férfi ruhadarabokon is! A kerek nyak igazi időtlen klasszikus, jól áll mindenkinek, de különösen a hosszabb nyakú, keskeny arcú férfiaknak előnyös. A V-nyak pedig sokkal lazább összhatást kelt, mint a klasszikus kerek nyak, és alacsony férfiakon optikailag nyújt is egy kicsit.

 

Rendeljen vékony férfi felsőt az OTTO-tól!

 

Lepje meg magát új férfi pólókkal! Ha rövid vagy hosszú ujjú pólót, nyomott férfi felsőrészt keres, az OTTO választékában érdemes körül néznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előre utalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

 

Az OTTO vékony férfi felső kínálata:

Ujjatlan póló, rövid ujjú póló, hosszú ujjú póló, egyszínű póló, nyomott póló, mintás póló, galléros póló

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo