AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Csere-és visszavásárlási lehetőség Vásároljon a nap 24 órájában Fizetés? Csak a csomag átvételekor Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett

x

lMENÜ
1 ... |


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése

Elegáns zakók ünnepi alkalmakra

Ha egy elegáns eseményre készül, és a szekrényében az érettségi öltönyén kívül más alkalmi ruhát nem talál, épp itt az ideje, hogy beszerezzen néhány új zakót. Hasonló a helyzet, ha a munkahelye vagy a munkaköre megkívánja, hogy öltönyben-nyakkendőben jelenjen meg. Érdemes végigböngésznie a kínálatunkat, és kényelmesen, otthonról rendelnie néhány elegáns férfi zakót vagy öltönyt. Természetesen más férfiruházati cikkekből is széles választékkal rendelkezünk, így ha az új zakóhoz szüksége lenne egy ingre, egy nyakkendőre vagy egy nadrágra, azt is talál; így ráadásul még a szállítási költségeken is spórolhat.

 

Különböző szabású és stílusú zakók

Kínálatunkban többféle testalkathoz ideális zakókat talál. Bármelyiket választja is, biztos lehet benne, hogy minőségi darabot kap; erről már maga a zakó szabása is árulkodik, hiszen egy minőségi öltönynek kellemes esése, íve van, illetve igazodik viselője alakjához, kiemelve az előnyöket, és eltakarva a problémásabb területeket. A szebb esésről gondoskodik a zakók oldalán vagy hátulján található hasíték is, amely karcsúsítja a zakó viselőjét. A gallérmegoldást illetően is többféle zakó közül válogathat. A kabát gallérja lehet hagyományos kivágott vagy hegyes fazon, illetve az 1930-as divatjához hasonló keményebb vagy kevésbé kemény. A zakó méretének kiválasztásához érdemes ellenőriznie mérettáblázatunkat, hiszen egy öltönykabát akkor igazán elegáns, ha se nem feszül viselőjén – és főleg nem gombolódik ki, vagy nyílik szét a gombok között –, se nem lóg rajta.

 

Klasszikus fekete, szürke és sötétkék zakók

Ha a munkahelyére nem öltönyben jár, így elegendő, ha egy öltözet alkalmi ruhája van, a klasszikus fazonú és színű, fekete, szürke vagy sötétkék öltönyöket ajánljuk. Természetesen, ha ezekből már épp elég van a szekrényében, és valami különlegesebbre vágyik, feltűnőbb színű és szabású, divatos és fiatalos fazonokat is talál a kínálatunkban.

 

Rendeljen zakót az OTTO-tól!

Bármilyen elegáns férfiruházati cikkre, például zakóra, öltönyre vagy nyakkendőre van szüksége, válassza a vásárlás lehető leggyorsabb és legkényelmesebb módját! Férfiként biztosan nem szeret boltról boltra járni, azonban az eleganciáról nem szeretne lemondani. A legegyszerűbb, ha az OTTO kínálatából rendeli meg a kívánt öltönyt vagy zakót, hiszen több mint 250 ezer cikket tartalmazó választékunkból válogathat. Illetve, számos további előnyt is kap, például a hírlevelünkre történő feliratkozás esetén exkluzív kedvezmények várják, kényelmesen vásárolhat az otthonából, előreutalással, bankkártyával vagy utánvéttel is fizethet, folyamatos nyereményjátékokon és egyéb akciókban vehet részt, illetve több termék esetében tartós árcsökkentés várja. Az elegáns öltönyök és zakók hatalmas választékában biztosan megtalálja a kívánt méretű és színű ruhadarabot, amelyet vonzó áron vásárolhat meg. Használja ki a nap 24 órájában leadható rendelés, a praktikus fizetési módok és az egyszerű kiszolgálás nyújtotta kényelmet, rendeljen zakót vagy öltönyt az OTTO-tól!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo