AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Csere-és visszavásárlási lehetőség Vásároljon a nap 24 órájában Fizetés? Csak a csomag átvételekor Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett

x

lMENÜ
1 ... |


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése

Fontos részletkérdések

 

Amikor egy férfi elkezd odafigyelni rá, hogy igényesen öltözködjön, az első lépések még elég könnyűnek tűnnek. Nem hibázhatunk például túl nagyot azzal, ha az XL-es „Amíg ez rajtam van, én vagyok a főnök” feliratú pólónkat lecseréljük egy szolid, egyszínű, méretben passzoló verzióra…

A kérdés, hogy mi jön azután, ha az alapdarabokat színben egymáshoz, méretben pedig ránk passzolóakra cseréltük? Hogyan érhetjük el a hőn áhított, „Jól öltözött férfi” státuszt?

A válasz, mint általában, itt is az apró részletekben rejlik!

 

Hogyan válasszuk meg a kiegészítőket helyesen?

 

Először is, fontos tisztázni, hogy bármennyire is örülnénk neki, a „kiegészítők” ez esetben nem az anno a G.I Joe-hoz járó menő fegyvereket és kütyüket jelentik, sem pedig azokat a csecsebecséket, amiket a barátnők, lánytestvérek órákon keresztül próbálgatnak a tükör előtt… Férfi kiegészítőnek számít minden, amit a ruhánkon kívül magunkon viselünk: óra, táska, öv, nyakkendő.

Jelentéktelen apróságoknak tűnnek ugyan, amire könnyen legyinthetnénk, hogy ugyan, mit számít – mégsem szabad őket alábecsülnünk. Egy rosszul, vagy hanyagul megválasztott kiegészítő az egész megjelenésünket tönkreteheti, és ahelyett, hogy előre lendítene minket a stílusosság felé vezető úton, inkább két lépéssel hátravethet. Egy kígyófog nyaklánc például remek témát szolgáltathat egy első randin, valószínűleg második már nem lesz…

 

A méret a lényeg – Férfiak esetében a kiegészítő választásnak egyetlen fontos szabálya van: méretben legyen arányos a testalkatunkkal. Magasabb, termetesebb férfiak nyugodtan hordhatnak szélesebb övet, robosztusabb órát, míg a nyúlánk fiatalemberek inkább vékonyabb, hosszabb kiegészítőket válasszanak.

 

Színskála – Talán az egyik legnehezebb feladat, a megfelelő színeket összekombinálni. Nagy segítség erre egy színkerék. Az egymás mellett lévő színek, árnyalatok jól passzolnak egymáshoz, és visszafogott, megnyugtató hatást keltenek együtt. A színkeréken egymással szemben elhelyezkedő színek (pl. kék és piros) szintén jól párosíthatók, de ezek inkább feltűnőek, harsányak. Érdemes alkalomhoz illően kigondolni, milyen megjelenést szeretnénk elérni.

 

Anyagharmónia – A kiegészítő anyagában mindig passzoljon az éppen viselt ruházathoz. Ez nem azt jelenti, hogy ugyanolyan anyagból kell készülnie, de szerencsés, ha harmonizálnak. A bőr, az ezüst például könnyedén viselhetők bármihez, azonban a selyem, vagy az ékszerkövek már átgondoltabb párosítást igényelnek.

 

Rendeljen férfi kiegészítőket az OTTO-tól!

 

Lepje meg magát egy új kiegészítővel! Ha férfi kiegészítőt keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

Az OTTO férfi kiegészítő kínálata:

karóra, táska, nyakkendő, bőröv, textil öv, pénztárca, sál, baseball sapka

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo