AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Csere-és visszavásárlási lehetőség Vásároljon a nap 24 órájában Fizetés? Csak a csomag átvételekor Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett

x

lMENÜ
1 ... |


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése

Stílusos nyakkendők igazi férfiaknak

Amikor a férfiak eleganciája szóba kerül, szinte mindenkinek egy olyan elegáns úr jut eszébe, aki öltönyt visel, szépen megkötött nyakkendővel. Egy jól megválasztott és igényesen megkötött nyakkendő nem hivalkodó, de szem előtt van, és tökéletes alkotóeleme az elegáns viseletnek. Irányítja a tekintet, és segít, hogy összeszedett, energikus látványt nyújtson a viselője.
Egy rosszul megválasztott, rosszul megkötött, hivalkodó mintázatú nyakkendő azonban túlzottan elvonja a figyelmet az összképről, és kedvezőtlen színben tüntetheti fel viselőjét.

Alapszabályok a megfelelő nyakkendő kiválasztásához

A nyakkendő akkor harmonizál a legjobban az inggel és az öltönnyel, ha sötétebb, mint az ing alapszíne. Amennyiben öltönyt is viselünk, a zakó hajtókája legyen arányos a nyakkendő szélességével. Természetesen fontos, hogy a nyakkendő harmonizáljon az inggel, azonban legalább ugyanilyen fontos, hogy a zakóval együtt is megfelelő vizuális élményt nyújtson.

Milyen nyakkendőt válasszak egyszínű inghez?

A világos, egyszínű ingek általában jól mutatnak sötét, egyszínű nyakkendővel kombinálva, és fordítva. Ugyanannak a színnek a sötét és világos árnyalatát is bátran kombinálhatjuk, mint például a sötétkéket világoskékkel.
A fehér inghez szinte bármilyen alapszínűre festett, egyszínű nyakkendő jó választás, de egy apró mintás, vagy egy csíkos nyakkendő is remekül fokozhatja a fehér ing letisztult eleganciáját.
A világoskék inget leginkább sötétkék nyakkendővel érdemes kombinálni, de egy sötét alapra nyomott apró pöttyös nyakkendő is jól mutathat ebben az esetben.
A lazac színű inget kombinálhatjuk sötétkék, sötétlila vagy éppen grafitszürke nyakkendővel. A világosabb lila inghez ferde csíkozású, sötétebb nyakkendőt érdemes választani, ha kedvező hatást akarunk elérni.

Milyen nyakkendőt válasszak mintás inghez?

Amikor mintás inghez akarunk nyakkendőt választani, a nyakkendőnek mindenképpen sötétebbnek kell lennie az ingnél.
Egy világos, kockás selyeminghez bátran felvehetünk egyszínű, sötét nyakkendőt. Apró kockákkal díszített inget viszont kombinálhatunk ferde csíkozású sötét nyakkendővel is.
Talán meglepő, de egy világos alapszínű, apró kockákkal díszített inghez választhatunk sötét alapú, apró fehér pöttyökkel tarkított nyakkendőt is.
Akár vastag, akár vékony csíkos mintákkal ellátott inget viselünk, semmi esetre se kombináljuk csíkos nyakkendővel! Ha biztosra akarunk menni, a csíkos inghez is egyszínű megoldást válasszunk!

Rendeljen nyakkendőt az OTTO-tól!

Egy stílusos nyakkendő több, mint egy egyszerű kiegészítő. Alapdarabja az elegáns öltözködésnek. Az öltönyöket, ingeket és nyakkendőket a megfelelő színekkel kombinálva olyan kedvező benyomást érhetünk el, amellyel segíthetünk, hogy tárgyalópartnereink számunkra kedvező döntést hozzanak.
Kínálatunkban számtalan nyakkendő található az egyszínűtől a csíkokkal díszítetteken át az apró pöttyökkel tarkított darabokig.
Mivel fontos, hogy a nyakkendő milyen anyagból készült, gondoskodtunk róla, hogy vásárlóink kevert anyagú, pamut és selyem nyakkendőt is vásárolhassanak nálunk. Sőt, a tökéletes hatás érdekében nyakkendőtű is található kínálatunkban. Válasszon olyan nyakkendőt, ami legjobban illik elegáns viseletéhez!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo