AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Csere-és visszavásárlási lehetőség Vásároljon a nap 24 órájában Fizetés? Csak a csomag átvételekor Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett

x

lMENÜ
1 ... |


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése

Férfi karóra: a férfikéz ékszere

 

Míg a hölgyek számtalan kiegészítő közül válogathatnak, addig az erősebbik nem fő ékszere máig a stílusos férfi óra. Egy jól öltözött férfi ruhatárában legalább két, de akár három óra is főszerepet kap: a hétköznapi darab mellett szükség van egy sportos karórára, és egy alkalmakon viselt, elegáns darabra is.

 

Analóg vagy digitális?

A mindennapi használatra szánt darabok közt ugyanúgy megtaláljuk a digitális kijelzős darabokat, mint a komoly sport célú órák között. Ha sportoláshoz is keressük óra-társunkat, győződjünk meg róla, hogy minden fontos funkcióval bír a kis készülék, illetve a vízállóság is egy fontos kérdés lehet.

 

Ha csak egyetlen órát szeretnénk azonban, akkor érdemes a klasszikus analóg órák közül választani: a gyűjtők is ezekre esküsznek! Időt álló, letisztult fazont keressünk, ami szinte mindenhez illik, és hosszú időn át társunk lesz a hétköznapokban. Még ebben a kategóriában is számtalan apró tényező van, ami megkülönbözteti az egyes órákat: kisebb-nagyobb számlapok, a mutatók színe és anyaga, a szíj anyaga is sokféle lehet.

 

Bőr vagy fém szíjat válasszunk?

A bőrszíj tagadhatatlanul eleganciát kölcsönöz a karóránknak, de számítani kell rá, hogy gyorsabban tönkremegy, elszíneződik mint a fémszíj. Nagyjából egy-másfél év egy-egy bőrszíj élettartama - de a stílusos külsővel hálálja meg a törődést. Ha hajlamosak vagyunk fémallergiára, akkor is szinte egyértelmű választás!

 

Ha allergiásként mégis a fémszíjra szavaznánk - gyakori, hogy a sportosan elegáns órák ebben a kivitelben készülnek -, akkor érdemes nemesfém szíjat, titánium szíjat választanunk, így biztosan nem jelennek meg kellemetlen bőrtünetek!

 

Mi az a rádió vezérelt óra?

 

Egyre több minőségi óra rádiójel-vezérelt. Ez azt jelenti, hogy ezek az órák folyamatosan egy központi jel alapján a legpontosabb időt mutatják, nincs velük téli és nyári időszámítás átállítási probléma, mert az óra átáll magától és örök naptárosak. Ha kényelmes és “atom pontosságú” órát keres, válasszon rádió vezérelt karórát!

 

Rendeljen férfi karórát az OTTO-tól!

 

Lepje meg magát új férfi karórával! Ha bőr óraszíjas, titánium vagy fémszíjas karórát keres, az OTTO választékában érdemes körül néznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előre utalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

 

Az OTTO férfi óra kínálata:

Kronográf óra, rádióvezérelt óra, kvarcóra, napelemes óra, bőrszíjas óra, nemesfém szíjas óra, titánium óra

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo