AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Csere-és visszavásárlási lehetőség Vásároljon a nap 24 órájában Fizetés? Csak a csomag átvételekor Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett

x

lMENÜ
1 ... |


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése

Kiváló minőség, dizájn és praktikum: pénztárcák OTTO módra

Akad, aki a kisebbet szereti, míg mások azt, ha minden apróságot el tudnak rejteni benne, egy elvárás azonban közös: legyenek biztonságban az értékeink. A pénztárcák számtalan formát ölthetnek, a színek és anyagok tárháza is szinte végtelen, ezért olyat érdemes választani, mely hosszú időn át kiszolgálja tulajdonosát, megőrizve újszerű megjelenését.

A férfi pénztárcák különleges szerepet töltenek be a gazdájuk személyes tárgyai között:. nap mint nap használunk, így praktikusnak és strapabírónak is kell lennie egyszerre amellett, hogy híven tükrözi a személyiségünket.

A fekvő, az igazi klasszikus

A legnépszerűbb darabok az úgynevett fekvő típusú pénztárcák, melyek általában rendelkeznek egy átkapcsoló füllel vagy cipzárral zárható zsebbel, hogy az iratok, a kártyák és a készpénz is biztonságban legyen benne. Fémpénzre persze ritkábban van szükség, ezért ezek egy külön, pantenttal záródó rekeszben kapnak helyet.

Praktikus, stílusos, vékony

Egyesek csak minimális készpénzt hordanak maguknál, mert pénzügyeiket és vásárlásaikat inkább bankkártya segítségével intézik. Az ő igényeikhez idomulva született meg az úgynevezett dollártárca, mely kifejezetten vékony, így észrevételül bújik meg a far- vagy a mellényzsebben. Belső kialakítása elegendő helyet biztosít jónéhány kártya számára, míg a bankjegyeket egy beépített, rugós fémcsipesz óvja meg a kieséstől.

Akik kifejezetten csak kártyákat szeretnének magukkal hordani, a bankkártya tárcát válasszák, mert ez az ultravékony kis darab 7 kártyatartó rekesszel és egy plusz, 6 rekeszes, kivehető toldással könnyíti meg a mindennapokat.

Brifkó, a kimeríthetetlen

Akik sok készpénzzel járnak-kelnek, szeretik az átláthatóságot és a rendszerezést, azoknak a brifkó típusú pénztárcákat érdemes választani, mert biztonságosan és praktikusan tárolhatják benne a pénzt és az iratokat. Hasonlóan a pincértárcákhoz, melyek akár egy kisebb kézitáskát is helyettesíthetnek.

Biztonság mindenek felett

Akár a kisebb, akár a nagyobb pénztárcák mellett voksolunk, az olyan minőségi anyagok mellett érdemes dönteni, mint a bivaly- vagy a marhabőr, melyek rusztikus és férfias megjelenésükkel éveken át hűségesen kitartanak. A varrott szélű és logónyomott tárcák, valamint a puha szemcsés bőr is a minőségről árulkodik.

Az OTTO jól tudja, hogy a pénztárcák tulajdonosainak mennyire fontos a biztonság, ezért RFID-Cryptalloy védőfóliás tárcákat is talál a kínálatban, melyek segítenek abban, hogy a chippel ellátott és az érintős bankkártyák is biztonságban legyenek a rádiófrekvenciás adatlopással szemben.

Online, egyszerűen!

Válogasson kedvére az OTTO férfi pénztárcák kínálatából, és csapjon le a legszebb darabokra most! Fizetni pedig ráér akkor, mikor a futár kézbesíti a csomagját. Ugye, milyen egyszerű? Nálunk mindig talál izgalmas újdonságokat, lehengerlő akciókat, és természetesen a minden vásárlónak járó 4000 forint értékű ajándékutalványát is szabadon elköltheti, mert mi így köszönjük meg a bizalmát.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo