AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


>
<

Legkedveltebb termékeink


A legkényelmesebb férfi egyenruha, a melegítő

Sokáig csak a sportolók kiváltsága volt, hogy naphosszat szabadidő ruhában mászkálhattak, pedig titkon minden férfi álma, hogy soha ne kelljen kibújni a kényelmes melegítőből. A világsztár focistákat és kosarasokat mindenhol rajongó, vagy éppen irigy szempárok kísérik, de korántsem biztos, hogy a sportteljesítményük, vagy a hírnevük miatt. Nem lenne meglepő, ha kiderülne, a rajongók figyelmének középpontjában igazából a sportolók tréningruhái állnak.

Szerencsére azonban, teljesült a férfiak álma, a szabaidőruházat kitört az edzőtermek gépei mögül, és hódító útjára indult. Ma már nem kell úgy tennünk, mintha edzeni mennénk, csak, hogy melegítőben és edzőcipőben léphessünk ki az utcára, sőt! Mióta a nagy divatmárkák a kifutóikon is felvonultatták a kényelmes, bő, pamut szabadidőtuhákat, odáig fajult a dolog, hogy sokan még a munkahelyre is megkísérlik a viselésüket. A bátrabbak néhány tippet is össze írtak, ha esetleg követni szeretnénk merész, ugyanakkor roppant csábító példájukat.

Az irodában viselt sportalsó legyen mindig szűkebb fazon, és mindenképp legyen szűk a bokánál. A bő szárú, pattentos kosaras nadrágok teljesen ki vannak zárva.

Hogy kicsit ellensúlyozzuk a sportosságát, viseljünk hozzá egy elegánsabb inget. A legmerészebbek pólót is választhatnak hozzá, de még nekik is erősen ajánlott azért egy zakóval enyhíteni az összképen.

Semmi logó, minta és feltűnő szín! Maradjunk a visszafogott galamb szürke, sötét kék és fekete változatoknál.

Semmiképp ne tűrjük be az ingünket, ne hívjuk fel feleslegesen a figyelmet a gumírozott derékra…

Érdemes odafigyelnünk rá, hogy aznap, amikor a sportalsónkban megyünk el dolgozni, az legyen rajtunk a legextrább dolog. Ne tetézzük a megjelenésünk extrémitását feleslegesen. Ne aznap mutatkozzunk például először lilára festett hajjal, vagy ne aznap reggel vágjuk le a mellkas középig érő szakállunkat.

Ha valaki esetleg mégis számonkérné rajtunk, hogy mégis mit keresünk az irodában egy melegítő nadrágban, húzzuk ki magunkat büszkén, és válaszoljunk határozottan, már-már szinte értetlenül, sugallva, hogy nem is értjük, mi ezzel a probléma.

 

Rendeljen férfi sportruházatot az OTTO-tól!

Ha férfi sportruházatot keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

Az OTTO férfi sportruházat kínálata:

tréningruhák, sportfelsők, sportalsók, sporttáskák

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo