AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Csere-és visszavásárlási lehetőség Vásároljon a nap 24 órájában Fizetés? Csak a csomag átvételekor Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett

x

lMENÜ
1 ... |


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése

A tréningruha hódító útja

 

„A tréningruha a vereség szimbóluma. Elvesztetted az életed felett az irányítást, így vettél egy mackóalsót.” – nyilvánította ki elég egyértelmű véleményét Karl Lagerfeld, a Chanel kreatív igazgatója egy Vogue interjúban, 2001-ben. Valószínűleg ő maga sem gondolta volna, hogy az elkövetkezendő években az általa olyannyira lenézett szabadidő ruha mekkora karriert fut majd be.

Manapság a szabadidő nadrágok és a hozzájuk általában színben, mintában passzoló szabadidő felsők olyan helyeken bukkannak fel, ahol azelőtt elképzelhetetlen lett volna, hogy az emberek ilyesmit viseljenek. Reptereken például, ahol ma már mindenki inkább a kényelmet részesíti előnyben, az eleganciával szemben. Illetve, a nagy divatmárkák kifutóin is mackóban vonulnak fel-alá a modellek. A tréningruha lassan, de biztosan kiverekedte magának a biztos helyet a modern ruhatárakban. 

Az első darabok az 1930-as években bukkantak fel, amikor az igen drága selyem helyett igyekeztek kifejleszteni egy olcsóbb, és szélesebb körben felhasználható anyagot. Így született meg a nylon, és így indult hódító útjára a tréningruha, mígnem az 1960-as években a sport világába is betört. Az első Adidas szabadidő ruha 1967-ben látta meg a napvilágot.

A tréningruha népszerűsége azóta is töretlen, bár akadtak azért hullámvölgyek – Lagerfeld kommentje például nem tett túl jót a szabadidő ruhák hírnevének… Praktikuma, és kényelme azonban minden kétséget eloszlatott, és mára már ugyanolyan teljes értékű ruhadarabnak számít, mint a farmernadrág, sőt, mivel a legkülönbözőbb színekben, mintákban, változatokban elérhető, minden gond nélkül kifejezhetjük vele ízlésünket és aktuális hangulatunkat.

 

Rendeljen férfi tréningruhát az OTTO-tól!

Lepje meg magát egy új tréningruhával! Ha férfi tréningruhát keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

Az OTTO férfi tréningruha kínálata:

tréningruha, szabadidőruha, melegítő

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo