Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Csemegézzen a legújabb fürdőruhadivatból!

A legtöbb hölgy minden tavasszal vagy nyáron örömmel böngészi át a legújabb fürdőruhadivatot, hiszen szívesen lepi meg magát egy-egy új bikinivel, egyrészes fürdőruhával vagy strandkendővel a közelgő nyaralásra. A tavalyi fürdőruhát biztosan kikezdte a sós víz a múltkori üdülésen, vagy elöregedett a gumija, így érdemes nem az utolsó pillanatra halasztani az új kedvenc kiválasztását. Kínálatunkban a divatos női bikinik, fürdőruhák és strandkendők mellett más nyári kiegészítőket is talál. Választhat magának egy szexi bikinit, egy visszafogottabb fürdősortos változatot vagy egy egyrészes fürdőruhát; kereshet mellé egy ahhoz színben illő strandkendőt, illetve a napszemüvegről és a strandtáskáról se feledkezzen meg!

 

Szexi bikinik

Azok a hölgyek, akik rendszeresen sportolnak, és egészségesen táplálkoznak, a legújabb fürdőruhadivatot böngészve elsősorban a szexi bikinik és tangás fürdőruhák között keresnek, hiszen semmi okuk arra, hogy takargassák tökéletes idomaikat. Kínálatunkban számtalan színű és mintájú tangás és merészen felvágott bikinit talál. De természetesen a visszafogottabb hölgyek is választhatnak maguknak bikinit vagy egyrészes fürdőruhát. Számukra ajánljuk a sort fazonú fürdőruhaalsót, illetve a strandkendőt, amellyel a parti séta során eltakarhatják, amit el szeretnének.

 

Egyrészes fürdőruhák az úszás szerelmeseinek

Annak, aki a nyaralásban inkább az úszást, mint a napozást kedveli, érdemes a bikini mellé egy egyrészes fürdőruhát is becsomagolnia, hiszen ebben sokkal kényelmesebb a lubickolás. Biztosan nem szeretné, ha úszás közben a bikini kikötődne vagy félrecsúszna: az egyrészes fürdőruhák biztosan tartanak, és kényelmes viseletet biztosítanak, miközben viselőjük egyik hosszt ússza a másik után.

 

Rendeljen fürdőruhát az OTTO-tól!

Elbűvöli a legújabb fürdőruhadivat? Rendeljen magának egy divatos bikinit, egyrészes fürdőruhát vagy más női kiegészítőt! Számtalan méretű, színű, mintájú és fazonú divatos fürdőruhát talál több mint 250 ezer árucikket tartalmazó választékunkban. Előreutalás és bankkártyás fizetési lehetőség egyaránt a rendelkezésére áll, illetve hírlevelünkre való feliratkozás esetén exkluzív kedvezményeket kap. Kényelmesen vásárolhat az otthonából: rendelését a nap 24 órájában leadhatja. Folyamatos nyereményjátékok és egyéb akciók, vonzó árak, több termék esetében tartós pedig árcsökkentés várja. A hírlevélnek köszönhetően mindig naprakész információkat kap, többek közt az idei fürdőruhadivatról. Ha nem tudja, milyen szín és fazon állna a legjobban önnek, nézze át hatalmas választékunkat, és merítsen ihletet a fotókból! Élvezze a biztonságos online vásárlás, a praktikus fizetési módok és az egyszerű kiszolgálás előnyeit!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo