Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Méret Válassza ki a méretet.
XS filter_active M filter_active L filter_active XL filter_active 32 filter_active 34 filter_active 36 filter_active 38 filter_active 40 filter_active 42 filter_active 44 filter_active 46 filter_active 48 filter_active 50 filter_active 52 filter_active 54 filter_active 56 filter_active 58 filter_active
Szűrés törlése
Divatos női fürdőruhák a strandszezonra

A hölgyek minden évben, amikor közeledik a nyár, egyre többet foglalkoznak azzal a kérdéssel, hogy milyen fürdőruhában vágjanak neki a vízpartnak. Sokan esküsznek a bikinire, de a klasszikus, egyrészes fürdőruhák is nagy számban jelennek meg a nyári vízpartokon. Egyre többen viselnek tankinit is, van, aki csak a divatnak hódol, van, aki az alakját akarja ebben az összeállításban minél előnyösebbnek mutatni. Szintén népszerű a női fürdőruhák körében a bandeau bikini, ami azonban nem minden alkatú hölgynek jelent megfelelő viseletet. A megfelelő fürdőruha kiválasztásakor figyelembe kell venni olyan egyéni adottságokat, mint a mellbőség, a testalkat, a magasság és a bőr vagy éppen a haj színe. Az ideális fürdőruha előnyösen rejti el az esetleges testi hibákat, és ügyesen kiemeli a vonzó női vonalakat.

Milyen fürdőruha illik az alakomhoz?

Homokóra alkatú hölgyek bármilyen szabású fürdőruhát vásárolhatnak. Molettebb és alma testalkatú hölgyeknek tankinit vagy egyrészes fürdőruhát célszerű választaniuk. A fiús alkatú hölgyeknek jó választás egy pánt nélküli bikini, nagy mintákkal, de egyrészes fürdőruhát is választhatnak, keresztirányú csíkozással. Milyen színű egyrészes fürdőruhát válasszak?

A női egyrészes fürdőruhák szinte bármilyen színösszeállításban elérhetőek. A klasszikus feketétől, az élénk, vagy neon zöld színűig, a csíkos mintákkal vagy apró pöttyökkel, és karakteres egyenes vonalakkal díszített fürdőruhákig számtalan variáció létezik.  Nincs olyan hölgy, akin az összes szín és az összes minta kivétel nélkül jól állna. A teltebb hölgyeket a keresztirányú minták még szélesebbnek mutatják, ezért számukra a hosszanti irányú vonalakkal díszített megoldásokat javasoljuk, mert így karcsúbbnak mutathatják magukat. Alacsony hölgyeknek szintén jó választás lehet egy hosszanti csíkozású egyrészes fürdőruha. Hangsúlyos, erős mintákat pedig elsősorban olyan hölgyeknek érdemes választaniuk, akik valamelyik testrészükre jobban fel szeretnék hívni a figyelmet. A megfelelő színű fürdőruha harmonizál a bőr és a haj színével.

Rendeljen női egyrészes fürdőruhát az OTTO-tól!

Az egyrészes fürdőruha remek választás, ha kényelmesen akarjuk eltölteni időnket a strandokon. Kínálatunkban az alapszínű modellektől az apró pöttyökkel, és egyenes vonalakkal díszített modellekig számtalan színkombinációt találhat. Ha fontos, hogy alakja még vonzóbb legyen, válasszon alakformáló fürdőruhát, amely kiemeli a kebleket vagy kisebbnek mutatja a feneket! A kreatív megoldások kedvelői választhatnak ruha formájú, vagy tophatású felsőrésszel ellátott egyrészes fürdőruhát is, illetve tankinire hajazó, többszínű modellt is, ami olyan hatást kelt, mintha egy kétrészes fürdőruha lenne a viselőjén. A ruha hatású egyrészes fürdőruhák megvásárolhatóak egyszínű , és többszínű változatban is. A többszínű változatok azt a benyomást keltik, mintha egy felsőrészből és egy szoknyából állna az öltözékünk. Válasszon tisztán poliészter vagy elasztánnal kevert anyagú női egyrészes fürdőruháink közül stílusának, alkatának megfelelően!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo