Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ

Legkedveltebb termékeink

Gyermekdivat minden évszakra

A gyermekek nagyon gyorsan nőnek: alig telik el egy év, és máris kinőtték a kedvenc ruháikat. Ahelyett, hogy az édesanyák nonstop a gyermekruhaüzleteket járnák, hogy beszerezzenek egy új divatos nyári vagy téli ruhadarabot, kabátot, nadrágot vagy pulóvert, illetve valamilyen kiegészítőt, cipőt vagy csizmát, érdemes egy webáruházban keresgélniük, hiszen ezzel rengeteg időt megspórolhatnak, és több marad a gyermekkel való játékra vagy közös tanulásra.

Gyermekdivat a legkisebbeknek

Egy kisbaba rengeteg gondoskodást igényel, így a kismamának a gondozásán kívül szinte nincs is másra ideje. A pici viszont nagyon gyorsan kinövi a ruhácskáit, így szinte hétről hétre kell egy-egy új darab, főként az elején. Az OTTO kínálatában számtalan divatos és kiváló minőségű baba- és gyermekruhát és cipőt talál, télre és nyárra egyaránt, számtalan méretben és stílusban. Nemcsak a kicsit, hanem saját magát is meglepheti az anyuka egy csinos kabáttal vagy nadrággal télre, illetve egy szoknyával vagy miniruhával nyárra – hiszen egy kismama is lehet csinos és divatos.

Divatos gyerekruhák az iskolába és a játszótérre

Nemcsak az egészen pici, hanem a nagyobbacska gyermekeknek is talál a kínáltunkban divatos és kiváló minőségű ruhákat. Egy-egy vidám mintás, állatfigurás vagy rajzfilmhősös kabát, nadrág vagy pulóver a gyermek kedvence lesz, és ezt viselve még az iskolába is szívesen elindul, illetve a játszótéri móka még nagyobb öröm lesz. Kisfiúknak és kislányoknak is talál nálunk minőségi gyermekruhákat, kiegészítőket és cipőket. Akár a gyermekkel együtt is leülhetnek a számítógép elé, és átböngészhetik a széles kínálatot, hogy válasszanak neki egy új ruhadarabot – illetve akár önnek is.

Rendeljen gyermek divatcikkeket az OTTO-tól!

Rendeljen divatos és jó minőségű téli vagy nyári gyermekruhákat tőlünk, és a hatalmas választék és a vonzó árak mellett ügyfélbarát szállításban részesül. Több mint 250 ezer árucikket tartalmazó választékból csemegézhet, illetve az előreutalásos és a bankkártyás fizetési lehetőséget egyaránt választhatja. A hírlevelünkre való feliratkozás esetén exkluzív kedvezményeket kap. A folyamatos nyereményjátékok és egyéb akciók jóvoltából még olcsóbban juthat hozzá a divatos téli-nyári gyermekruhákhoz, cipőkhöz és kiegészítőkhöz. A gyermekek folyton kinövik a ruháikat, így rengeteg idő elmehet vásárlásra: az OTTO-nál kényelmesen rendelhet az otthonából, és sehova sem kell elmennie a gyerekruhákért, hiszen azok házhozszállítással jutnak el önhöz. Több termék esetében tartós árcsökkentéssel, hatalmas választékkal, egyszerű kiszolgálással, praktikus fizetési módokkal és a hírlevélnek köszönhetően mindig naprakész információkkal várjuk.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo