AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Csere-és visszavásárlási lehetőség Vásároljon a nap 24 órájában Fizetés? Csak a csomag átvételekor Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett

x

lMENÜ


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése


Fel a kapucnikkal!

 

A kapucnis pulóverek olyanok a srácoknak, mint a táskák a nőknek. Elképzelhetetlen az élet nélkülük. Ovisoktól kezdve, egészen a nagypapákig, bárki bármikor felkaphat egy kapucnis pulcsit, és biztosan kényelmesen fogja magát érezni benne. Télen, a nagy hidegben kabát alá, tavasszal és ősszel pedig felső rétegnek, egy póló, vagy ing felé is tökéletes. Ráaádul a számtalan féle anyagnak és mintának köszönhetően a stílusunkat is könnyedén ki tudjuk velük fejezni. Egy szó, mint száz, minden kis-, és nagyfiúnak fel kell szerelkeznie jó néhány puha, kényelmes, multifunkcionális kapucnis pulóverből.

 

A kolostoroktól a gengszter világig - avagy a kapucnis pulóverek története

 

Kapucnis köpenyeket először a középkori Európában hordtak a szerzetesek, akik sokszor hosszú órákon keresztül dolgoztak kint a hideg kertekben. A hideg elleni védelem mellett, a kapucnis köpönyegeknek megkülönböztető szerepük is volt, hiszen abban a korban, ha valaki ilyet hordott, egyből lehetett róla tudni, hogy az egyházhoz tartozik.

 

Az 1930-as években a Champion márka karolta fel a kapucnit, és sportolói számára megalkotta az első kapucnis pulóvereket. Később, az 1970-es években, a hip-hop kultúra aranykorában újabb területet hódított meg a ruhadarab. A kapucnit a titokzatossággal, arctalansággal azonosították, így a hip-hop zenészek és rapperek körében hamar népszerű lett.

 

Sokat dobott a hírnevén Sylvester Stallone is, aki 1976-ban a Rockyban kapucnis pulóverében hódította meg a mozivásznakat. Innentől kezdve nem volt megállás, hamarosan a legnagyobb divattervezők is a kifutóikon futtatták őket.

 

Manapság már teljesen hétköznapi darabnak számít, nem különítheti ki magának egyetlen csoport sem. Fiúk, lányok milliói hordják, a legkülönbözőbb szlogenekkel, logókkal, mintákkal megnyomott kapucnis pulóvereket.

 

Rendeljen fiú pulóvert az OTTO-tól!

Ha fiú pulóvert keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

Az OTTO fiú pulóver kínálata:

kapucnis, kereknyakú pulóver, pulóver

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo