AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése

Lepje meg kislányát egy új ruhával

A gyerekek hihetetlenül gyorsan nőnek: mire egy új évszak eljövetelével előkerülnek a szekrényből a tavalyi szezonban vásárolt ruhák, talán már rá sem jönnek a kislányára. De időnként egyébként is érdemes felújítania gyermeke ruhatárát, és meglepni őt egy új lánykaruhával, szoknyával, pólóval vagy gyerekcipővel. Ne várja meg, míg beköszönt a szezon: érdemes a nyári vagy téli ruhákat időben beszerezni, nehogy aztán azzal kelljen szembesülni, hogy a kislánynak nincs mit felvennie, mert az összes korábbi lánykaruháját kinőtte.

Csinos és vidám nyári ruhák

Kínálatunkban számtalan csinos, vidám mintás nyári ruhát, szoknyát, pólót és blúzt talál kislányának. A lánykaruhákat biztosan szívesen veszi majd fel a kicsi óvodába vagy iskolába menet. Egy vidám mintás, állat- vagy rajzfilmfigurás szoknyát, lánykaruhát vagy felsőt viselve a kislányok sokkal szívesebben mennek iskolába, és még a tanulás is jobban megy. Tízes éveik elején a gyerekeket, főként a kislányokat már érdekelni kezdi a divat, így egyáltalán nem mindegy a számukra, milyen ruhák lapulnak a ruhásszekrényükben. Üljön le kislányával a számítógép elé, böngésszék át együtt webáruházunk széles kínálatát, és válasszanak egy csinos lánykaruhát vagy szoknyát – illetve ajándékozza meg saját magát is valami aprósággal, például egy toppal vagy egy kisegészítővel.

Szerezze be kényelmesen kislánya új ruhatárát

A munka, az otthoni teendők és a gyermekével töltött délutánok mellett biztosan nincs ideje arra, hogy a gyerekruhaboltokat járja. Válassza inkább az online vásárlást, hiszen sokkal gyorsabb és kényelmesebb: mindössze néhány kattintással megrendelheti a kiválasztott lánykaruhát, szoknyát vagy felsőt.

Rendeljen lánykaruhát az OTTO-tól!

Kislányának szüksége lenne egy új nyári lánykaruhára, szoknyára vagy felsőre, vagy a születésnapjára szeretné meglepni egy új darabbal? Ne áldozza minden délutánját arra, hogy boltról boltra jár; inkább rendeljen lányka ruházati cikkeket egyszerűbben és gyorsabban webáruházunkból!

Több mint 250 ezer cikket tartalmazó választékunkban számtalan lányka és felnőtt nyári ruhát és kiegészítőt talál. A ruhák megrendelésekor az utánvétes, az előreutalásos és a bankkártyás fizetési lehetőséget egyaránt választhatja; a termékeket pedig házhozszállítással kapja kézhez – a csomagot akár munkahelyére is kérheti, így nem kell amiatt aggódnia, hogy a futár nem találja otthon, és visszaviszi a ruhát, pedig a kislányának sürgősen szüksége lenne rá, például egy iskolai ünnepségre. Böngéssze át hatalmas választékunkat, és rendelje meg most a kiválasztott színes, vidám, csinos és kényelmes lánykaruhát a nap 24 órájában bármikor, mindössze néhány kattintással!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo