AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Csere-és visszavásárlási lehetőség Vásároljon a nap 24 órájában Fizetés? Csak a csomag átvételekor Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett

x

lMENÜ


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törléseCsinos lányka szoknyák minden alkalomra

A szoknya egy olyan ruhadarab, amit a kislányok többsége szeret hordani. Viselhetik otthon, az iskolában, az utcán, a színházban és játék közben is.
A kisebb lányok imádják a pörgős, fodros szoknyákat, a nagyobbak pedig egyre tudatosabban választják ki, hogy mikor, milyen alkalomra melyik szoknyát kell viselniük.
A legtöbb kislánynak egyáltalán nem mindegy, milyen szoknyát ad rájuk az anyukájuk. Ha olyan szoknyát viselhetnek, ami tetszik nekik és illik is az alakjukra, akkor úgy érzik, ők lehetnek a legszebbek otthon, az utcán és az egész világon.

Milyen hosszú lányka szoknya áll jól a kishölgyeken?

Ha azt szeretnénk, hogy a lányok jól érezzék magukat a bőrükben, figyelembe kell vennünk, hogy milyen hosszúságú szoknya illik az alakjuhoz.
A korukhoz képest alacsony termetű kislányok szeretnének magasabbnak tűnni, ezért olyan szoknyát kell rájuk adni, ami optikailag nyújtja őket. Nekik a maxi szoknya és a mini szoknya jelenti a legjobb választást.
A kicsit ducibb lányok valószínűleg vékonyabbnak szeretnének tűnni. Ahhoz, hogy ezt a hatást elérjük, nem kell talpig feketébe öltöztetnünk. Dundibb kislányoknak nem előnyös a miniszoknya és a combközép felett véget érő szoknya, mert ez a két szabás kiemeli a pocakjukat. Az ő számukra az egyenes szabású, és az A-vonalú szoknyákat ajánljuk.
Bármilyen testalkatú kislányon, így a molettebbeken is jól állhat viszont egy közvetlenül a térd fölött véget érő szoknya.
Nagyon vékony lánykák alkatát érdemes úgy ellensúlyozni, hogy picit vastagabbnak mutatjuk a lábukat. Ehhez olyan szoknyát kell választanunk, ami térd alatt ér véget.
Magas lányok csak olyan mintázatú maxi szoknyát viseljenek, amin a díszítőelemek keresztirányúak, nem pedig hosszantiak.

Milyen mintájú szoknyát viselhetnek a lányok?

Kislányok esetében jöhet a minta kavalkád, tündériek lesznek mintás, pöttyös vagy csíkos szoknyában is! Nagyobb lányok esetében már a testalkat is meghatározza, hogy milyen mintát érdemes választani.
Magas lányok viselhetnek nagy mintákkal és pöttyökkel díszített szoknyát, ducibb lányoknak ugyanez nem ajánlott. Nekik a hosszanti irányba mutató csíkok és elmosódó minták jelentik a jó választást.

Rendeljen kislány szoknyát az OTTO-tól!

Egy csinos szoknyában bármelyik kislány és tizenéves ifjú hölgy igazi nőnek érezheti magát.
A kellemes anyagú szoknyák lányoknak is ideális viseletet jelentek, és a megfelelő hossz kiválasztásával, egyéni alakjukat figyelembe véve ragyogó jelenséggé varázsolhatjuk őket.
Kínálatunkban megtalálhatóak az ünnepi alkalmakra való egyszínű szoknyák, de a gyerekbulikra való kényelmes, színes, mintás darabok között is érdemes körülnézni.
A miniszoknya, a farmerszoknya, a maxiszoknya, sőt, az oldalt hasított hosszú szoknya is elérhető lányoknak, így kínálatunkban valamennyit megtalálhatja.
Válasszon kislányának puha, 100% pamut szoknyáink, vagy kevert anyagú, kellemes tapintású modelljeink közül!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo