Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ

Az OTTO előnyei

Kényelmes vásárlás, hasznos tanácsok és kihagyhatatlan akciók, amelyek élménnyé teszik az online vásárlást! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen legújabb akcióinkról!

 

Visszavásárlási lehetőség

Az OTTO-tól nyugodtan rendelhet! Cégünk minden termékére teljeskörű visszavásárlási lehetőséget biztosít. Ha a kiszállított terméket bármilyen ok miatt nem találja megfelelőnek, a kiszállítást követő 14 napon belül küldje vissza a címünkre, és mi visszatérítjük Önnek az áru ellenértékét

Vásároljon a nap 24 órájában

Virtuális áruházunkban a nap bármely órájában kényelmesen vásárolhat otthonából. Próbálja ki!

Fizetés? Csak a csomag átvételekor!

Otthonában nyugodtan és kényelmesen megrendelheti az Önnek megfelelő termékeket

Legkelendőbb termékeink

Tekintse meg a vásárlóink által legkedveltebb termékeinket!

További információk

Aktuális divat kedvező áron!

Folyamatos akcióinkkal szeretnénk megkönnyíteni az Ön számára a vásárlást.

 
Hogyan válhatok az OTTO ügyfelévé? >

Első megrendelésekor automatikusan az OTTO ügyfelévé válik. Válassza a kívánt árut és rendelje meg. A rendelés során felszólítják személyei adatainak megadására. A rendelés befejezése után az OTTO új ügyfelévé válik és a szállítással megkapja ügyfélszámát.

Hogyan kapom meg az ügyfélszámot? >

Az ügyfélszámot azután kapja meg, hogy az OTTO-nál először rendelt árut. Az Ön ügyfélszáma minden számlán fel van tüntetve.

Megváltozott a nevem/címem. >

Nevét és címét egyszerűen és gyorsan megváltoztathatja az Ön személyes oldalán az „Én OTTO-m“ szekcióban. Ennek pontos útmutatója a súgóban az Én OTTO-m/Személyes beállítások menüpontban található

Szeretném a tájékoztató hírlevelet megrendelni / megszüntetni / más e-mail címre kérni. >

Itt gyorsan és egyszerűen egyedül megrendelheti, megszüntetheti a tájékoztató hírlevelet vagy módosíthatja e-mail címét. Ennek pontos útmutatója a súgóban a Bejelentkezés és Regisztráció/Tájékoztató hírlevél menüpontban található

 
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo