AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Csere-és visszavásárlási lehetőség Vásároljon a nap 24 órájában Fizetés? Csak a csomag átvételekor Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett

x

fMENÜ

Fürdőruha és bikini tanácsadó: minden, amit tudni akartál!

Ha itt a nyár, akkor itt a strandidő! Nem kell tökéletes modellalkat ahhoz, hogy elismerő pillantásokat zsebelhessünk be a fürdőruhánkban, elég, ha mindig az alkatunkhoz és személyiségünkhöz leginkább illő bikinit, fürdőruhát választjuk!

Mire érdemes odafigyelni a bikini és fürdőruha vásárlásnál? Melyik fazon melyik testalkathoz illik a legjobban? Milyen bikinik, fürdőruhák állnak jól a kismellű nőknek? Melyik szabás a legelőnyösebb a kerekded hölgyeknek? Hogyan kendőzhetjük el a problémás területeket? Ezekre a kérdésekre mind-mind választ adunk ebben a fürdőruha és bikini-kalauzban. Szó lesz a színválasztás fontosságáról, a fazonokról és még a fürdőruhatörténelemből is válogattunk színes érdekességeket. 

 

 

 

 Tovább a Fürdőruha tanácsadóhoz »

 Tovább a Bikini tanácsadóhoz »

 

 

a
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAf