Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ

 

Ingyenes szállítás*

Információk az ingyenes szállítási szolgáltatásunkról

*25.000 Ft feletti rendelés esetén van lehetőség ingyenes szállításra, amennyiben a rendelt termék 30 kg alatti (Posta által szállított). A rendelés értékének megállapítása során a kedvezmény igénybevétele esetén a tényleges, már a kedvezménnyel csökkentett vásárlási értéket vesszük figyelembe. Vagyis, amennyiben a termék eredeti ára 25.000 Ft, de egy 15%-os akciókódot felhasznál hozzá, akkor már nem tudja felhasználni az ingyenes szállítási szolgáltatásunkat. Az ugyanazon Vevő által egy napon, de külön megrendelésben leadott rendeléseket az OTTO külön kezeli és szállítja házhoz, ezért azok tekintetében a szállítási díj külön, megrendeléseként fizetendő.

 

A 30 kg feletti termékeinknél, amiket a Gebrüder Weiss szállít ki, spedíciós díjat számítunk fel, aminél nem lehet ilyen jellegű kedvezményeket beváltani.

Az online áruházunkban bekövetkező hibákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo