Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ

 

Kedvezmények

Információk a százalékos akcióink beváltásához:

Százalékos akcióink általában nincsenek minimális rendelési értékhez kötve. Egyéb akciókkal, utalványokkal nem vonható össze.
A kedvezmény készpénzre nem váltható illetve számlajóváírás sem lehetséges. A már megrendelt megrendelésekre visszamenőleg nem alkalmazható a kedvezmény. A kedvezmény megadott érvényességi ideje után már nem lehet beváltani.
A kedvezményekkel kapcsolatos panasztételre a termék átvételétől számított 14 napon belül van lehetősége.

 

Beváltási irányelvek:

Honlap

Kattintson a honlap megfelelő bannerjére, hogy aktiválja az adott százalékos akciót. Ezután felugrik egy ablak (pop-up), ami részletesen leírja, milyen feltételekkel váltható be a kedvezmény.
A kattintás után a honlap automatikusan hozzáadja a vásárlásáshoz a kedvezményt. A kedvezménnyel csökkentett ár a megrendelési folyamat utolsó, összegző részben lesz látható.

Kategóriák, szolgáltatások, amikre nem lehet beváltani a százalékos kedvezményt:

• Best Price kategória termékei
• Sale kategória termékei
• Otthon kategória termékei (Kivéve, ha a százalékos kedvezmény az Otthon főkategória teljes árú termékeire vonatkozik.)
• Szállítás és spedíció szolgáltatások

Kedvezménytípusok

Elengedjük az ÁFA-t akció:

Érvényes a Női divat, Férfi divat, Gyerek divat, Fehérneműk, Fürdőruhák és Cipők kategória teljes árú termékeire. A vásárlás végösszegéből levonjuk az áfát, amely a nettó ár 27%-a, a bruttó ár 21,26 %-a.

Kedvezmény minden teljes árú termékre:

Érvényes a Női divat, Férfi divat, Gyerek divat, Fehérneműk, Fürdőruhák, Cipők és Otthon kategória teljes árú termékeire.
Nem váltható be: Sale és Best Price kategória termékeire és a szolgáltatásokra.

Kedvezmény minden teljes árú divattermékekre:

Érvényes a Női divat, Férfi divat, Gyerek divat, Fehérneműk, Fürdőruhák, Cipők kategória teljes árú termékeire.
Nem váltható be: Sale, Best Price és Otthon kategória termékeire és a szolgáltatásokra.

Kedvezmény Fürdőruha kategóriára:

Érvényes a Fürdőruha kategória minden teljes árú termékére.
Nem váltható be: Női divat, Férfi divat, Gyerek divat, Fehérneműk, Cipők, Otthon, Sale, Best Price kategória termékeire és a szolgáltatásokra.

Kedvezmény a Fehérnemű kategóriára:

Érvényes a Fehérnemű kategória minden teljes árú termékére.
Nem váltható be: Női divat, Férfi divat, Gyerek divat, Fürdőruhák, Cipők, Otthon, Sale, Best Price kategória termékeire és a szolgáltatásokra.

Kedvezmény a Női divat kategóriára:

Érvényes a Női divat kategória teljes árú termékeire.
Nem váltható be: a Férfi divat, Gyerek divat, Fehérneműk, Cipők, Fürdőruhák kategória Sale, Best Price, Otthon kategória termékeire és a szolgáltatásokra.

Kedvezmény a Cipők kategóriára:

Érvényes a Cipő divat kategória teljes árú termékeire.
Nem váltható be: a Női divat, Férfi divat, Gyerek divat, Fehérneműk, Fürdőruhák, Sale, Best Price, Otthon kategória termékeire és a szolgáltatásokra.

Kedvezmény a Dzsekik és kabátok kategóriára:

Érvényes a Női divat/Dzsekik, Női divat/Kabátok, Férfi divat/Dzsekik és kabátok teljes árú termékére.
Nem váltható be: a Női divat/Dzsekik és Női divat/Kabátok kategóriáján kívüli termékekre, a Férfi divat Dzsekik és kabátok kategóriáján kívüli termékekre, Gyerek divat, Fehérneműk, Fürdőruhák, Cipők, Otthon, Sale, Best Price kategória termékeire és a szolgáltatásokra.

Kedvezmény a Sneaker kategóriára:

Érvényes a Cipők/Női cipők/Sneaker cipők és a Cipők/Férfi cipők/Sneaker cipők kategória minden teljes árú termékére.
Nem váltható be: a Női divat, a Férfi divat, Gyerek divat, Fehérneműk, Fürdőruhák, Cipők kategóriában a Női cipők/Sneaker cipők és a Cipők/Férfi cipők/Sneaker cipők kívüli termékekre, az Otthon, Sale, Best Price kategória termékeire és a szolgáltatásokra.

Kedvezmény a Ruhák kategóriára:

Érvényes a Cipők/Női cipők/Sneaker cipők és a Cipők/Férfi cipők/Sneaker cipők kategória minden teljes árú termékére.
Nem váltható be: a Női divat, a Férfi divat, Gyerek divat, Fehérneműk, Fürdőruhák, Cipők kategóriában a Női cipők/Sneaker cipők és a Cipők/Férfi cipők/Sneaker cipők kívüli termékekre, az Otthon, Sale, Best Price kategória termékeire és a szolgáltatásokra.

Kedvezmény a Felsőkre:

Érvényes a Női divat/Női felsők és topok és a Férfi divat/Pólók kategória minden teljes árú termékére.
Nem váltható be: a Női divat Női felsők és topok kategórián kívüli termékekre, a Férfi divat Pólok kategórián kívüli termékekre, Gyerek divat, Fehérneműk, Fürdőruhák, Cipők, az Otthon, Sale, Best Price kategória termékeire és a szolgáltatásokra.

Kedvezmény a Topseller kategóriára:

Érvényes az Inspirációk/Topseller kategória minden teljes árú termékére.

Kedvezmény a Pulóverekre és Farmerekre:

Érvényes a Női divat/Pulóverek, Női divat/Farmerek, Férfi divat/Pulóverek és a Férfi divat/Farmerek kategória minden teljes árú termékére.
Nem váltható be: Női divat Női divat/Pulóverek és Női divat/Farmerek kategórián kívüli termékekre, Férfi divat/Pulóverek és Férfi Divat/Farmerek kategórián kívüli termékekre, Gyerek divat, Fehérneműk, Fürdőruhák, Cipők, Otthon, Sale, Best Price kategória termékeire és a szolgáltatásokra.

Kedvezmény a Ruhákra és a Szoknyákra:

Érvényes a Női divat/Ruhák és a Női divat/Szoknyák kategória minden teljes árú termékére.
Nem váltható be: Női divat/Ruhák és Női divat/Szoknyák kategórián kívüli termékekre, Férfi divat, Gyerek divat, Fehérneműk, Fürdőruhák, Cipők, Otthon, Sale, Best Price kategória termékeire és a szolgáltatásokra.

Kedvezmények a Cipőkre és a Táskákra:

Érvényes: Cipők kategória, Női divat/Kiegészítők/Női táskák és hátizsákok és a Férfi divat/Kiegészítők/Férfi táskák kategória minden teljes árú termékére.
Nem váltható be: Női divat/Kiegészítők/Női táskák és hátizsákok kategórián kívüli termékekre, Férfi divat/Kiegészítők/Férfi táskák kategórián kívüli termékekre, Gyerek divat, Fehérneműk, Fürdőruhák, Otthon, Sale, Best Price kategória termékeire és a szolgáltatásokra.

Kedvezmény a Felsőkre és Farmerekre:

Érvényes a Női divat/Női felsők és topok, Női divat/Farmerek, Férfi divat/Pólók és a Férfi divat/Farmerek minden teljes árú termékére.
Nem váltható be: Női divat/Női felsők és topok és Női divat/Farmerek kategóriákon kívüli termékekre, Férfi divat/Pólók és a Férfi divat/Farmerek kategóriákon kívüli termékekre, Gyerek divat, Fehérneműk, Fürdőruhák, Cipők, Otthon, Sale, Best Price kategória termékeire és a szolgáltatásokra.

Kedvezmény a Dzsekikre és a Sneakerekre:

Érvényes a Női divat/Dzsekik, Férfi divat/Dzsekik és kabátok, a Cipők/Női cipők/Sneaker cipők és a Cipők/Férfi cipők/Sneaker cipők kategória minden teljes árú termékére.
Nem váltható be: a Női divat/Dzsekik kategórián kívüli termékekre, a Férfi divat/Dzsekik és kabátok kategórián kívüli termékekre, a Cipők/Női cipők/Sneaker cipők és a Cipők/Férfi cipők/Sneaker cipők kategórián kívüli termékekre, Gyerek divat, Fehérneműk, Fürdőruhák, Otthon, Sale, Best Price kategória termékeire és a szolgáltatásokra.

Az online áruházunkban bekövetkező hibákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo