Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ

Rendeljen, amikor csak kedve tartja – kényelmesen, otthonról!

Katalógusaink teljes választékával, különleges, bővített kínálattal és izgalmas akciókkal várjuk.

 
Hogyan adhatom fel a megrendelésemet? >

Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy Ön megrendeléseit a lehető legkényelmesebben, legegyszerűbben küldhesse el, az Ön által kívánt formában. Rendeléseit internetes áruházunkban adhatja fel legegyszerűbben és legolcsóbban, de emellett lehetősége van telefonon, faxon vagy levélben is feladni a rendelését. A www.otto.hu weboldalon a rendszer lépésről lépésre segíti Önt az áru kiválasztásától a megrendelésének elküldéséig. Amennyiben mégis problémája lenne a megrendelés elküldése során, tekintse meg a Súgót, ahol biztosan választ kap a kérdésére.

Több rendelést küldtem el. Hogyan számítják a csomagolási költséget és a szállítási díjat? >

Az ugyanazon Vevő által egy napon, de külön megrendelésben leadott rendeléseket az OTTO külön kezeli és szállítja házhoz, ezért azok tekintetében a szállítási díj külön, megrendelésenként fizetendő.

Hihetetlen választék! >

Katalógusaink teljes választékával, különleges, bővített kínálattal, világmárkákkal és izgalmas akciókkal várjuk.

Változatos kínálat! >

Minden héten újdonságokkal várjuk webshopunkban! Kattintson, keressen és vásároljon kényelmesen!

Gyorskeresés >

Az OTTO többszázezres kínálatából kereső funkciónkkal könnyen válogathat. Próbálja ki most, keressen kedvenc termékeire!

Képek & zoom funkció >

Hogy néz ki a kiválasztott termék? Egy termékről akár több képet is megtekinthet, illetve zoom funkciónkkal közelebbről is megnézheti akár a termék anyagát is.

 
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo