Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ

 

Hírlevél és SMS

Információk hírlevél és sms akciók beváltásához

A kedvezmények és utalványok menüpontban megtalálja a leggyakoribb akciótípusokat, amiket kiküldünk Vásárlóinknak. A hírlevélben és sms-ben kiküldött akcióink általában magasabbak, mint a honlapon megadott akció.

 

Hírlevél - beváltási irányelvek:

A hírlevélben megadott akciót csak a feltüntetett időtartam alatt lehet felhasználni. Kattintson a hírlevél első vagy utolsó bannerjére, ahol az akció feltüntetésre kerül. Kattintás után betöltődik a honlapunk, ahol automatikusan aktiválódik az adott utalványos vagy százalékos akció. Ezzel egy időben felugrik egy ablak (pop-up), ami részletesen leírja, milyen feltételekkel váltható be (összeghatár, kategória) a kedvezmény.
A kattintás után a honlap automatikusan hozzáadja a vásárlásáshoz a kedvezményt. A kedvezménnyel csökkentett ár a megrendelési folyamat utolsó, összegző részben lesz látható a kosárban.
Amennyiben nem aktiválódik automatikusan a kedvezmény kérjük, a hírlevélben megadott akciókódot írja be a kosár Kedvezmény kód rovatába. Az akciókódot a hírlevél első képén illetve az akcióleírásban is feltüntetjük.

SMS – beváltási irányelvek:

Az sms-ben megadott akciót csak a feltüntetett időtartam alatt lehet felhasználni. Az akció beváltásához kérjük, az SMS-ben megadott akciókódot írja be a kosár Kedvezmény kód rovatába. Ezt követően a kedvezmény automatikusan levonásra kerül.

Az online áruházunkban bekövetkező hibákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo