AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ

 

Visszaküldés

A visszaküldéssel kapcsolatos részletes információkért kérjük, olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket!

 

 

Ruházati termékek,cipők, kiegészítők, kisebb lakástextíliák

A Vevőnek a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül joga van indokolás nélkül elállni vásárlási szándékától. További információkért kérjük, olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket ! Ruházati termékek, cipők, kiegészítők, kisebb lakás textíliák (pl.: törülköző, ágynemű) esetében kérjük, a könnyebb visszaküldés érdekében a szállítólevelen mellékelt matricát használják. (A matricán fel van tüntetve már a helyes cím: OTTO Central Europe Kft, Budaörs OLK 1000.)

A Vevő köteles az árut normál belföldi csomagként, saját költségén visszajuttatni az alábbi címre: OTTO Central Europe Kft, Budaörs OLK 1000 (utánvétes, illetve portós csomagot az OTTO-nak nem áll módjában átvenni). A Vevő lehetőség szerint a terméket a címkével ellátott eredeti csomagolással juttassa vissza az OTTO részére, azon jelölve a visszaküldés okát, hogy ezzel is meggyorsítsa a visszavételezés folyamatát. Javasolt szállítási partner: Magyar Posta (MPL).

 

Kisebb bútorok, nagyobb lakás textíliák, dekorációs termékek

Kisebb bútorok, nagyobb lakás textíliák és dekorációs termékek (30 kg alatt) esetében, előfordulhat, hogy nem található szállítólevél a csomagban. Ezért kérjük, mindenképp őrizzék meg a termék eredeti csomagolását! Az eredeti csomagoláson lévő Feladó részhez kérjük, írja be a saját adatait. A Címzetthez pedig az OTTO Central Europe Kft. Budaörs OLK 1000 OHR címet.

o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo