Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
>
<

Mit hoznak a női cipő trendek 2018-ban? Megmutatjuk!

Ha tavaly alaposan bevásárolt pasztell színű lábbelikből, akkor kicsit fellélegezhet, hiszen ezek a darabok még idén is tartják népszerűségüket. A legmenőbb cipők 2018-ban is a hölgyek sokszínűségéről árulkodnak, ezért a sportos, az elegáns és a kissé extrémebb stílus kedvelői is bátran csemegézhetnek a kínálatból.

Mint ahogy már annyiszor megtörtént, a női cipőtrendek 2018-ban is visszakanyarodnak egy kicsit a múltba, a ’70-es és a ’90-es évek trendjei felé: újra feltűnik az oszlopsarok, a hegyes orr bekúszik a lapostalpú balerinák megjelenésébe, és a metálfényű anyagok is újfent teret hódítanak maguknak.

Fényűző és extravagáns körömcipők

Az örök nő megingathatatlan szimbóluma a körömcipő, mely tűsarokkal az igazi, de idén tavasszal a törpe- és az oszlopsarok is sikkes darabnak számít. Nemcsak alkalmi viselethez kötelező, de farmerrel párosítva a hétköznapokon is kifinomult ízlésünkről tehetünk tanúbizonyságot.

Ugyanez igaz az Oxford cipőkre is, melyek 2018-ban fényes, lakk anyagú borítást és feltűnő színeket kaptak. A kígyóbőr minta bármilyen fazonon megállja a helyét, nem létezik tabu számára.

Sneakerek minden mennyiségben

A sneaker cipők viselésének nincs  aranyszabálya, hiszen egyáltalán nem igaz, hogy csak sportos viselethez ajánlottak, mivel ugyanúgy megállják a helyüket szoknyával, vagy akár egy elegáns ruhával is. A csillogás ezeknél a fazonoknál sem marad el, és egyre többször cserélik le a tervezők a hagyományos fűzőket színes selyemszalagokra vagy pántokra. A lakkbőrök csillogását ragyogó díszekkel is fokozták idén, ily módon ellensúlyozva a letisztult ruhák egyszerűségét.

Válogasson online, cseregaranciával!

Az OTTO-nál tudjuk, hogy a tökéletes cipőt megtalálni nem könnyű feladat, de velünk nem kockáztat, hiszen minden termékünkre 14 napos cseregaranciát vállalunk. Tegye próbára szolgáltatásainkat, rendelje házhoz cipősszekrénye legújabb darabjait! Legyen divatos velünk 2018-ban is!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo