AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Figyelmet kérünk! Itt jönnek a gyöngyös cipők!

A gyöngy nem számít újkeletű díszítőelemnek a nők kelléktárában – elég csak a klasszikus fehér gyöngysorra gondolnunk, melyet már a nagyanyáink szekrényében is megtalálhattunk. A gyöngyös cipők térhódítása viszont csak most kezd igazán kibontakozni, egyre bátrabban nyúlnak érte a divattervezők és a vásárlók is.

Gyöngyök a cipőn télen-nyáron

A nyári szandáloknál már sok éve megfigyelhető trend a díszítések variálása: a flitterek, szegecsek, kövek, fodrok és tollak igazán izgalmassá teszik a legegyszerűbb, vékony pántokból álló papucsokat is. A színes dekorációk vidámságot és frissességet hoznak mindennapjainkba, melyre olyan nagyon vágyunk a hosszú tél után.

A gyöngyök pedig nemcsak ezeken a nyári topánokon nyernek létjogosultságot, hanem kis túlzással bármilyen cipellőn.

A sneakereken például a fűző lyukainak helyére rakott dekoratív kövekkel érhetünk el különleges, mégis letisztult hatást.

Egy elegáns, velúrbőr balerina cipő törpe sarka is feldobható fehér gyöngyökkel, így a korábban unalmasnak vélt forma igazán egyedi, új értelmezést nyer.

Az OTTO-nál az egyszerű belebújós cipők is új köntöst kapnak: orr- vagy oldaldíszítéssel, de még a bőrhatású, fűzős és cipzáras edzőcipőkön is elgfér néhány rafináltan elhelyezett, csillogó gyöngy.

Ügyeljen az arányokra!

Bár a különféle köves díszítések reneszánszukat élik, azért a “kevesebb néha több” elvet érdemes iránymutatásul követni. A gyöngyös cipő mellé vehetünk hasonló fülbevalót vagy nyakláncot, megjelenhet a táskánkon vagy a pulóverünkön is, de vigyázzunk arra, hogy ne essünk át a ló túloldalára, mert a halmozással akár hivalkodóvá is válhat megjelenésünk.

Válassza a legjobb tervezők kreációit!

Az OTTO összeválogatta a gyöngyös cipők szerelmeseinek a legszebb darabokat, ezért nincs más dolga, mint leülni a legkényelmesebb foteljába, és fáradság nélkül kedvére szemezgetni a kínálatból. Rendelje meg még ma, és házhoz érkezik a csomagja!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo